Obywatel Napisano 24 Sierpień 2004 Napisano 24 Sierpień 2004 Witam ponownie. … :-) Tym razem zaprezentuje Wam prace o nieco luźniejszym temacie. Ten obrazek renderował się 2 godziny w Brazilu. Do oświetlenia zastosowałem światła tegoż właśnie rendera. W post produkcji dodałem Glow’a na lampkę – Glow z 3dsStudio jest zbyt mało przewidywalny. Całą pracę wykonałem w 1 dzień.
THE MANYSH TRAFO Napisano 24 Sierpień 2004 Napisano 24 Sierpień 2004 OBYWALELU NICE VERY NICE eta lampa jeno troche pogieta ale NICE a co tam
Wielka_Siostra Napisano 24 Sierpień 2004 Napisano 24 Sierpień 2004 No nie wiem:-/ Chyba coś mi nie pasi z kompozycją i atmosferą - jakoś tak za mało konkretnie jest, nie ma na czym zawiesić wzroku, mimo że parę gadżetów jest. Podoba mi się to zielone z tymi kolorowymi:-)
Bacry Napisano 25 Sierpień 2004 Napisano 25 Sierpień 2004 Kompozycyjnie to nie bardzo. Rakieta w samym środku. Kamera chyba za nisko. Przydało by się jakieś bardziej skręcone ujęcie. A, że lampa pogięta to właśnie dobrze. Tak chyba miało być. Tylko kompozycja nawala, reszta mi się podoba.
Rekomendowane odpowiedzi