Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 53
  • Wyświetleń 12,4k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Wedlug mnie:

- na pierwszym kadrze woda wygląda tak jakoś słabo, jak by była płytka, o wiele gorzej niż do kolejnego kadru. Czy Bulwar jest też renderowany czy dodany w post produkcji? Pytam z ciekawości bo uważam że jest trochę inne oświetlenie względem oświetlenia wiaduktu. Tak jak już ktoś pisał chyba że tekstura wiaduktu powiela się.

- na drugim kadrze blur wydaje mi się zbyt duzy, zajmuje bardzo dużą cześć ekranu

- trzeci kadr bardzo mi się podoba, może gdyby lekko go przyciemnić byłby już naprawdę mega

- co prawda nie mam okularów stereoskopowych, ale mam wrażenie że 3d nie jest dobrze zrobione. Obraz za bardzo odsunięte są chyba od siebie.

Pozdrawiam,

Tweester

Napisano
  • Autor

@Tweester woda jest i otoczenie poza mostem jest nagrane nad Wisłą w Wawie. Tekstura mostu tak została z braku czasu.

Blur ukrywa to co się dzieje w tle (most wlatuje w drzewa co i tak trochę widać, ale uwierz mi wyglądało by to komicznie bez tego, a znów brak czasu zadecydował.

To czy jasny czy ciemny to chyba już kwestia gustu bo z różnymi opiniami się spotkałem. Ale dzięki za opinię.

3D nie wiem czemu YT włączył może to wyłączę jakoś. To jest w 2D.

Pozdrawiam :D