boner2 Napisano 24 Sierpień 2004 Napisano 24 Sierpień 2004 a konkretnie chce sie dowiedziec cos o kosmicznym formularzy W-8ben
javor Napisano 28 Sierpień 2004 Napisano 28 Sierpień 2004 a jaki on kosmiczny :) ja go w paincie wypełniłem i jest gites :] a jak już coś by ci się jakimś cudem udało zarobić to zakładaj konto paypal i niech ci tam przelewają bo mieszkamy w takim fajnym kraju że czeku takiego jak turbo squid wystawia ci nie zrealizują i kasa przepadnie :| ja tak straciłem 25$ polska ...... dziwny kraj :P
kurt_hectic Napisano 14 Wrzesień 2004 Napisano 14 Wrzesień 2004 witam, jak wiekrzosc z was chce zarovic na 3d - nie owijajac w bawelne, czy wystawianie modewli na turbosquid.com, sie oplaca, jakies podatki , oplaty i itp, jak sprzedawales modele to napisz m na MAILA czy warto - [email protected] thanks
podniemnem Napisano 15 Wrzesień 2004 Napisano 15 Wrzesień 2004 a w jaki sposob mozna tam cokolwiek opylic? mam model i co? jak wygladaja prawa do obiektu po ewentualnej sprzedazy? w jaki sposob wyglada negocjowanie ceny?
Rekomendowane odpowiedzi