Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Jest to jedna z moich pierwszych prac po długim okresie przerwy z max\'em (około 2 lata). Wyrenderowane w brazilu ofcoz :D P.S. Nie patrzcie na projektor, on jest tylko dla picu zrobiony w około 2min :) P.S.2 może to kiedyś dokończe, jest jeszcze wiele do zrobienia: kable, amplituner, dvd oraz ogólna poprawa modeli (vide projektor), ale to już w WIP\'ie razem z lepszymi modelami lecz narazie czekam na mojego kompa bo ten obrazek to znalazłem gdzieś na dysku mojego starego ramola którego już nie używam (max ledwo działa) :). Jak Wam się podoba? Pozdrawiam, esbi

[Edited on 9-3-2003 by Esbi]

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

o kurcze tez to robilem(dynaaudio)-za wysoko surroundy chyba(kurcze chcialem swoje umiescic alke byles first) i dodaj jakis dekoder...

pozdrowienia t:D

Napisano
  • Autor

no własnie będe musiał to wszystko poprawić :) Amplituner powoli zaczynam robić bo tydzień temu sobie takowy kupiłem :D. Kolejne rendery będą dopiero za tydzień...

Napisano
  • Autor

Wiecie jak najlepiej zrobić kable? Bo ja robie tak: najpierw rysuje splajnem przekrój potem długość tego kabla i robie (chyba to się tak nazywa (ale rym :D)) loft. Może być? :D

Napisano

Najlepiej po prostu strozyc splajna i wlaczyc mu display reder mesha w opcjach splajna :D

Napisano

Zapowiada sie fajnie, o ile bedziesz kontynuowal, szkoda ze nie dales sufitu juz teraz.

Ale te tylne kolumny raczej nie sa prawidlowo rozmieszczone - (za wysoko takze) powinienes je odwrocic, aby \"patrzyly\" w strone ekranu czyli za glowa ogladajacego. Nie naginaj tak perspektywy bo to troche agresywnie wyglada - wnetrza ladnie wygladaja na dluzszych ogniskowych - po co pokazywac wszystkie 3 sciany jesli wszystko jest tragicznie znieksztalcone?!

Czekam na dalsze updejty

pozdr

Marek

Napisano
  • Autor

Jeśli chodzi o głosniki to zrobie je niżej ale ich kierunek jest dobry. To jest system 6.1 więc na tylnej ścianie jest jeszcze jeden głośnik. Muszę dorobić kanapę na środku. Jeśli chodzi o wyglą głośników to wzorowałem się na Tonsil Fenix które mają dokłasnie taki wygląd. Ale teraz będe musiał wszystkie robić raczej od nowa bo sobie kupuje inne :). Wszystkie poprawki zaczną się dopiero ok. Poniedziałku za tydzień. Mówcie co jeszcze poprawić :D.

Napisano

Hehheheeh dawac mi te głosniki i muzzaa na maxa

O walsnie jakiej muzy wy słuchacie ihhihi

Napisano
  • Autor

No właśnie, czemu? :D Jutro może coś dorobie bo wreszczie będe miał kompa...

Napisano
  • Autor

Najzwyklejszy raytrace :D ale i tak jest skopana bo jak widzicie to nie odbijają się w niej cienie które widać na ścianach. Ale już sobie z tym poradziłem :).

Napisano

fajne, szkoda tylko ze podczas dzeszczu taki ladny sprzed by szlak trafil... proponuje jakis dach, z reszta w lertnie popoludnie ciazko by sie ogladaly rzucany obraz, ale co tam, zawsze mozna muzy posluchac...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.