Napisano 9 Marzec 200322 l To nie jest moja pierwsza praca bo juz duzo wczesniej bawilem sie 3d studio lecz dopiero od jakiegos 1,5 miesiaca tak powaznie sie nim bawie i wysylam pracke i prosze o krytyke, dzieki
Napisano 9 Marzec 200322 l Fajne modele tylko cała praca dość sterylna... brak cieni na podłodze, próbowałeś kiedyś się bawić z GI? To by mogło nieźle polepszyć rende. Przynajmniej takie jest moje zdanie. Pozdrawiam
Napisano 9 Marzec 200322 l modele ok, ale tekstury chyba niedopracowane(jakies bliki na szafkach, z kolei na podlodze zupelny mat)malo fotorealistyczne- dosc sztuczne pozdrowienia t;)aaaa.....a gdzie sa cienie? [Edited on 9-3-2003 by Tomek Kosiorek]
Napisano 9 Marzec 200322 l No walsnie wystarczy ze uzyjesz brazila chociazby i po klopocie.. no i cienie musisz wlaczyc w swiatlach najlpiej areashadows :D ftedy z GI to moze byc naprawde realistyczna pracka :) A tak wogole to jest dzial galeria..hahaha a nie wip.. no ale walnij to juz z gi... potrakrujemy to jako updatea/ aaaaa no i raytrace na podlodze i lekki na meblach np :D [Edited on 9-3-2003 by MaggeM]
Napisano 9 Marzec 200322 l Autor no wiem ,bo sie pozniej przyjrzalem i zobaczylem ze swiatlo nie tam lezy gdzie powinno(czyzby przeoczenie?:) ),a jeszcze za bardzo nie kumam z tym GI o co chodzi? niedlugo podesle poprawke ,bo juz nad tym pracuje:)
Napisano 10 Marzec 200322 l ...proporcje niestety leza! proponuje \"wycieczke\" z metrowka do wlasnej kuchni!!! - szafki kuchenne stojace wys. do blatu ~85cm - przerwa ponad blatem ~ 45 - 50cm - szafki wiszace wys. do 100cm - parapety na wys ~85 - 90cm - szerokosc okna balkonowego nie wiecej niz 80cm - za grube slupki laczenia zestawu okiennego-balkonowego! (powinno byc ok. 12cm) za to wysokosc progu pasuje! - wys. pomieszczenia ok 270~275cm reszte napisali poprzednicy! pozdr Marek
Napisano 10 Marzec 200322 l Hmm...zazancz se opcej cast shadow w opcjach omni, bo cienia to tu ani jednego nie am
Napisano 10 Marzec 200322 l ooooo jak miło znowu pada słówko GI heheh czy moze mi ktos wytuamczyc co to jest u licha ?? A co do tego krzesłą tam widze heh ze jest troszku sorry za te słowa ale jakies nie dopasowane do reszty [Edited on 10-3-2003 by SiD]