Kamil Ciechanowicz Napisano 9 Marzec 2003 Napisano 9 Marzec 2003 To nie jest moja pierwsza praca bo juz duzo wczesniej bawilem sie 3d studio lecz dopiero od jakiegos 1,5 miesiaca tak powaznie sie nim bawie i wysylam pracke i prosze o krytyke, dzieki
Esbi Napisano 9 Marzec 2003 Napisano 9 Marzec 2003 Fajne modele tylko cała praca dość sterylna... brak cieni na podłodze, próbowałeś kiedyś się bawić z GI? To by mogło nieźle polepszyć rende. Przynajmniej takie jest moje zdanie. Pozdrawiam
Tomek Kosiorek Napisano 9 Marzec 2003 Napisano 9 Marzec 2003 modele ok, ale tekstury chyba niedopracowane(jakies bliki na szafkach, z kolei na podlodze zupelny mat)malo fotorealistyczne- dosc sztuczne pozdrowienia t;)aaaa.....a gdzie sa cienie? [Edited on 9-3-2003 by Tomek Kosiorek]
MaggeM Napisano 9 Marzec 2003 Napisano 9 Marzec 2003 No walsnie wystarczy ze uzyjesz brazila chociazby i po klopocie.. no i cienie musisz wlaczyc w swiatlach najlpiej areashadows :D ftedy z GI to moze byc naprawde realistyczna pracka :) A tak wogole to jest dzial galeria..hahaha a nie wip.. no ale walnij to juz z gi... potrakrujemy to jako updatea/ aaaaa no i raytrace na podlodze i lekki na meblach np :D [Edited on 9-3-2003 by MaggeM]
Kamil Ciechanowicz Napisano 9 Marzec 2003 Autor Napisano 9 Marzec 2003 no wiem ,bo sie pozniej przyjrzalem i zobaczylem ze swiatlo nie tam lezy gdzie powinno(czyzby przeoczenie?:) ),a jeszcze za bardzo nie kumam z tym GI o co chodzi? niedlugo podesle poprawke ,bo juz nad tym pracuje:)
MareG Napisano 10 Marzec 2003 Napisano 10 Marzec 2003 ...proporcje niestety leza! proponuje \"wycieczke\" z metrowka do wlasnej kuchni!!! - szafki kuchenne stojace wys. do blatu ~85cm - przerwa ponad blatem ~ 45 - 50cm - szafki wiszace wys. do 100cm - parapety na wys ~85 - 90cm - szerokosc okna balkonowego nie wiecej niz 80cm - za grube slupki laczenia zestawu okiennego-balkonowego! (powinno byc ok. 12cm) za to wysokosc progu pasuje! - wys. pomieszczenia ok 270~275cm reszte napisali poprzednicy! pozdr Marek
imprecis Napisano 10 Marzec 2003 Napisano 10 Marzec 2003 Hmm...zazancz se opcej cast shadow w opcjach omni, bo cienia to tu ani jednego nie am
SiD Napisano 10 Marzec 2003 Napisano 10 Marzec 2003 ooooo jak miło znowu pada słówko GI heheh czy moze mi ktos wytuamczyc co to jest u licha ?? A co do tego krzesłą tam widze heh ze jest troszku sorry za te słowa ale jakies nie dopasowane do reszty [Edited on 10-3-2003 by SiD]
Rekomendowane odpowiedzi