Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam,

Od pewnego czasu pracuje nad pewna stronka i brakuje mi loga niestety moje pojecie o grafice 2d jest mniejsze niż zero i dlatego prószę chętną osobę by mi pomogła przy tym logo.

Na razie wygląda to tak:

http://zap.9o.pl/100_0457.jpg

ten mniejszy obrazek był inspiracja mojego logo które jest to większe, narysowałem je w zeszycie i zrobiłem fotkę moja przestarzałą cyfrówka i dorysowałem kontury (co krzywo to krzywo ale chyba załapiecie o co chodzi) i problem tkwi w tym ze na choinkę nie mogę uzyskać podobnego efektu , chciałbym by moje logo wyglądało jak to niżej tylko w moim kształcie. Teraz juz zgłupiałem czy to było robione w photoshopie a może w 3dsm.

Gdyby ktoś był chętny i mi pomógł byłbym naprawdę wdzięczny, wiem ze to dla wytrawnego grafika 5 min roboty a dla mnie to misionimposibe.

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Masz na myśli jakiś konkretny program? bo ostatnio namnożyło się ich ze ho ho, na razie próbuje je zrobić w photoshopie jednak zbytnio nie idzie gdyż bawie się tym programem parę dni i moje stare nawyki z photopainta trochę mi przeszkadzają, ale musze się przerzucić i iść z postępem :].

No nic idę próbować dalej, kiedyś… lub kiedyś później :p na pewno się uda

Napisano

leander ma na mysli "macromedia flash" najprawdopodobniej :) Moze być tez inny program do grafiki wektorowej.

Napisano
  • Autor

Oj porażka ten program to nie paint zanim ja się go nauczę obsługiwać by uzyskać taki efekt to minie miesiąc a nie ma zamiaru w nim więcej pracować wiec jest to bezsensu, naprawdę nikt nie jest w stanie mi pomóc? wykażcie chociaż odrobinę dobrej woli...

Napisano

.........

jakies dziwne ograniczenia maja zalaczniki tu, 620x280 i 19,5 kb max

Napisano
  • Autor

oooo o to chodzilo WIELKIE DZIEKI, chodzciaz jeden sie zlitowal nad biednym zanni'm ;] jeszcze sa na tym swiecie dobrzy ludzie ktorzy robia cos bezinteresownie :p

jeszcze raz WIELKIE DZIEKI

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności