Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich. Być może któryś z forumowiczów będzie w stanie mi pomóc? Zamierzam kupić subskrypcję Adobe Creative Cloud dla pojedynczego użytkownika, wersję angielską. Oczywiście można to zrobić przez witrynę Adobe - kosztuje to ok. 59 Eur miesięcznie (ok 3000 PLN za cały rok). Niestety nie mogę skorzystać z tej opcji z dwóch powodów:

1. opłata pobierana jest co miesiąc z karty kredytowej (nie chcę teraz pakować się w wyrabianie takiej karty)
  2. faktury wystawiane są co miesiąc (ja potrzebuję jednej faktury na całość kwoty)

Inną opcją jest kupno u któregoś z licencjonowanych resellerów wyszczególnionych na stronie adobe. Ci oferują coś co nazywa się Adobe Creative Cloud VIP (Value incentive Plan). I z tym mam największy problem - o ile większość resellerów oferuje potrzebną mi subskrypcję za ok 4000PLN, to jeden z nich - DeltaSoft proponuje wersję "for Teams, multilingual" za 2500 PLN...

Czy ktoś z tu obecnych jest w stanie wyjaśnić skąd bierze się taka różnica w cenie? Oczywiście dzwoniłem do DeltaSoft, ale przez bardzo kiepską jakość połączenia zdołałem zrozumieć tyle: "Wie Pan, jeżeli chce Pan kupić drożej to proszę bardzo. To jest normalna, pełna wersja usługi Creative Cloud, oczywiście komercyjna".

Być może forumowicze korzystają z CC i są w stanie naświetlić mi jakoś dokładniej zasady funkcjonowania takich licencji i zasugerować co będzie najbardziej odpowiednie dla mnie? Niestety nie posiadam wcześniejszych wersji oprogramowania Adobe, więc nie mogę skorzystać z rabatu dla posiadaczy. Prowadzę jednoosobową DG i na jej potrzeby chcę wykupić subskrypcję.

Jeszcze link do strony DeltaSoft: http://www.deltasoft.com.pl/?misc=1257

przykładowy link do subskrypcji za 4k: http://www.cortland.pl/adobe-creative-cloud-for-teams-mac-win-eng-subskrypcja-vip-na-12-miesicy.html

Z góry dziękuję za odpowiedź.

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 5,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Sam PS kosztuje w dalszym ciągu ponad 2,9k a potrzebuję jeszcze przynajmniej Illustratora (kolejne 2k)

Napisano
Sam PS kosztuje w dalszym ciągu ponad 2,9k a potrzebuję jeszcze przynajmniej Illustratora (kolejne 2k)

Dobra no to wychodzi 5k. tak?

A ty wydasz powiedzmy 3-4k na całość a za rok czasu co zrobisz? znowu wydasz 3-4k?

Napisano
  • Autor

Nie o to chodzi. 3k to kwota jaką mogę wydać. Przy 4k robi się już bardzo nieciekawie. 5k zupełnie nie wchodzi w rachubę. Liczę się z tym, że za rok będę musiał znowu zapłacić. Chodzi mi tylko o to gdzie i co mam kupić (CC) żeby nie wydać tych 4k PLN.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.