adek Napisano 6 Czerwiec 2013 Napisano 6 Czerwiec 2013 W internecie można już obejrzeć w całości shorta od Factory Fifteen zatytułowanego "Jonah". Mbwana oraz Juma to dwójka przyjaciół z dużymi marzeniami. Te marzenia stają się coraz bardziej realne w momencie gdy udaje im się sfotografować gigantyczną rybę i ich małe miasteczko staje się atrakcją turystyczną. Ten 17-minutowy film zawiera szereg scen stworzonych przy użyciu 3ds max przez Factory Fifteen. Za kreację istot morkich odpowiedzialne jest natomiast studio Jellyfish Pictures. Pełna treść: Krótki film: Jonah
Juzwa Napisano 6 Czerwiec 2013 Napisano 6 Czerwiec 2013 Bardzo podoba mi sie historia. Chociaz zakonczenie troche dla mnie niezrozumiale, ale moze doszukuje sie czegos tam na sile. Muzyczka genialna, a wykonanie od strony technicznej akurat :)
kots Napisano 7 Czerwiec 2013 Napisano 7 Czerwiec 2013 MEGA! Co za niesamowity, mały film. Jestem pod wrażeniem!
Gość ant-3d Napisano 7 Czerwiec 2013 Napisano 7 Czerwiec 2013 Dla mnie wykonanie fantastyczne. Bardzo mi sie podoba pod wzgledem wizualnym. Natomiast fabularnie to sie zawiodlem. Taka historyjka bez polotu i pomyslu...
Rekomendowane odpowiedzi