Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Mam nietypową propozycję. Ponieważ niedługo rozpoczyna mi się remont, robię porządki, a co za tym idzie, wielu rzeczy muszę się pozbyć. Jedną z nich jest właśnie stary komputer. Chcę się go pozbyć ponieważ i tak z niego juz nie korzystam.

Wiem że samo "stary komputer" niewiele mówi. Ale niestety przed odłączeniem go nie posprawdzałem parametrów, a niestety zupełnie nic nie pamiętam. Jednak mogę powiedzieć, że jeśli ktoś by był zainteresowany, to jest to raczej jednostka do rozłożenia i ew. wykorzystania pojedynczych rzeczy. Jednak nie mówię od razu, że zupełnie nie da się na nim pracować, ponieważ mi służył bardzo długo, jednak jest on w tym momencie słabym komputerem.

Jesli ktoś byłby zainteresowany, to czekam na odpowiedzi. Pozdrawiam ; )

• Odpowiedzi 8
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Rdzeń 1. Cena? Jak tak się teraz zastanawiam, to w tym momencie rzucam, że tak w przedziale 30-100 zł. Myślę, że raczej w tych dolnych rejonach, czyli coś koło 40,50, ale to jest oczywiście do ustalenia. I nie liczę na jakiś ogromny zysk z niego, tylko po prostu chcę się pozbyć :). Zdjęcia postaram się jakoś wrzucić na dniach.

Napisano

Myślę że tak, że DDR2. Jednak są to tylko moje przypuszczenia. Jeśli jesteście zainteresowani, to postaram się w wolnej chwili go rozebrac i dokladnie napisac co i jak. I również podłączyć żeby posprawdzać wszystko. I na dniach jakoś będą zdjęcia. :)

Napisano

Zamieszczam na razie 2 zdjęcia. Jak widać mamy procesor Intela i płytę główną Prescott 533. Na dniach postaram się wrzucić jeszcze kilka zdjęć. I konkretną specyfikację.

91945879177028067660_thumb.jpg

83664013452214160269_thumb.jpg

Napisano

Dodaje kolejne zdjęcia. Wydaje mi się, że są lepsze od poprzednich.

90guk57n28qk_t.jpg

4tiugl1jqovg_t.jpg

7el3zkyoix06_t.jpg

evcswx33ba9c_t.jpg

- - - Połączono posty - - -

i dodatkowo. Mam również monitor, Samsung SyncMaster 793DF oraz myszkę Logitecha, przewodową, białą.

Napisano

to masz plyte asrocka pod intela 4, slot agp na karte grafiki, a kosci ram sa ddr2 maxymalnie moga miec 2gb, sadzac po ilosci kostek krzemu, moga to byc 2 gb

tak wiec:

-plyta Asrock

-4gb ram ddr2

-intel pentium 4

plyta ma zintegrowana grafike, dlatego masz nieruszony slot na karte graficzna :)

zadbany piecyk jak na jego wiekowosc, to trzeba przyznac :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności