MikeTrusky Napisano 9 Czerwiec 2013 Napisano 9 Czerwiec 2013 Witam! Mam nietypową propozycję. Ponieważ niedługo rozpoczyna mi się remont, robię porządki, a co za tym idzie, wielu rzeczy muszę się pozbyć. Jedną z nich jest właśnie stary komputer. Chcę się go pozbyć ponieważ i tak z niego juz nie korzystam. Wiem że samo "stary komputer" niewiele mówi. Ale niestety przed odłączeniem go nie posprawdzałem parametrów, a niestety zupełnie nic nie pamiętam. Jednak mogę powiedzieć, że jeśli ktoś by był zainteresowany, to jest to raczej jednostka do rozłożenia i ew. wykorzystania pojedynczych rzeczy. Jednak nie mówię od razu, że zupełnie nie da się na nim pracować, ponieważ mi służył bardzo długo, jednak jest on w tym momencie słabym komputerem. Jesli ktoś byłby zainteresowany, to czekam na odpowiedzi. Pozdrawiam ; )
MikeTrusky Napisano 9 Czerwiec 2013 Autor Napisano 9 Czerwiec 2013 Rdzeń 1. Cena? Jak tak się teraz zastanawiam, to w tym momencie rzucam, że tak w przedziale 30-100 zł. Myślę, że raczej w tych dolnych rejonach, czyli coś koło 40,50, ale to jest oczywiście do ustalenia. I nie liczę na jakiś ogromny zysk z niego, tylko po prostu chcę się pozbyć :). Zdjęcia postaram się jakoś wrzucić na dniach.
xmass Napisano 10 Czerwiec 2013 Napisano 10 Czerwiec 2013 A ramy? DDR2? Bo mi by sięprzydała z kostka :)
MikeTrusky Napisano 10 Czerwiec 2013 Autor Napisano 10 Czerwiec 2013 Myślę że tak, że DDR2. Jednak są to tylko moje przypuszczenia. Jeśli jesteście zainteresowani, to postaram się w wolnej chwili go rozebrac i dokladnie napisac co i jak. I również podłączyć żeby posprawdzać wszystko. I na dniach jakoś będą zdjęcia. :)
MikeTrusky Napisano 15 Czerwiec 2013 Autor Napisano 15 Czerwiec 2013 Zamieszczam na razie 2 zdjęcia. Jak widać mamy procesor Intela i płytę główną Prescott 533. Na dniach postaram się wrzucić jeszcze kilka zdjęć. I konkretną specyfikację.
Kramon Napisano 15 Czerwiec 2013 Napisano 15 Czerwiec 2013 jakby nie było rozmazane to by było spoko bo by można było przeczytać co tam jest a tak to lipa.
MikeTrusky Napisano 22 Czerwiec 2013 Autor Napisano 22 Czerwiec 2013 Dodaje kolejne zdjęcia. Wydaje mi się, że są lepsze od poprzednich. - - - Połączono posty - - - i dodatkowo. Mam również monitor, Samsung SyncMaster 793DF oraz myszkę Logitecha, przewodową, białą.
plasti Napisano 23 Czerwiec 2013 Napisano 23 Czerwiec 2013 to masz plyte asrocka pod intela 4, slot agp na karte grafiki, a kosci ram sa ddr2 maxymalnie moga miec 2gb, sadzac po ilosci kostek krzemu, moga to byc 2 gb tak wiec: -plyta Asrock -4gb ram ddr2 -intel pentium 4 plyta ma zintegrowana grafike, dlatego masz nieruszony slot na karte graficzna :) zadbany piecyk jak na jego wiekowosc, to trzeba przyznac :)
Rekomendowane odpowiedzi