fotoas Napisano 26 Sierpień 2004 Napisano 26 Sierpień 2004 hej bylo juz na forum o gumie, ale wyjasnienie padlo bardzo slabe mam problem niebywaly z materialem gumowym. Czarna guma, taka jak na kolkach od wozka. juz troszke zjechana... Ile textury a ile szadera ? jak to rozgryzc ? A moze ktos ma fajna texturke gumy? czarnej ? bede wdzieczny za pomoc Trzaskam maxikiem 6 z mala pomoca brazila pozdr FotoAs
Piotr Dobosz Napisano 26 Sierpień 2004 Napisano 26 Sierpień 2004 http://www.max3d.pl/tutoriale/kurs120/felga_tutorial.htm fotas zobacz sobie tam jest mniejwiecej pokazany jakis material nie wiem czy dobry ale jakis:) mozesz sprubowac:) pozdrawiam
MF Napisano 26 Sierpień 2004 Napisano 26 Sierpień 2004 A tutaj taki prosty shader, kiedyś go ściągnąłem z jakiejś strony : LINK pozdrawiam
fotoas Napisano 26 Sierpień 2004 Autor Napisano 26 Sierpień 2004 malefatal_ ..swietny szaderek. Taki akurat na potestowanie, dzieki za podpowiedz :) Piotrze Dobosz..w ytm tutku to mocno przesadzili z komplikacja tego szadera gumy nic a nic nie kumam co i jak i dlaczego :) pozdroweczka FotoAs
Rekomendowane odpowiedzi