Napisano 26 Czerwiec 201311 l Nowa teczka i kilka ostatnich prac: Ilustracja dla William Lawson's: render4fun: Tadziki na bloga Maszin'owego wspólnie z Michałem Rzecznikiem: autoportret: Pozdrawiam! Edytowane 8 Październik 201410 l przez grubas
Napisano 27 Czerwiec 201311 l dobre rzeczy szczególnie pierwszy i ostatni. Trochę brakuje mi fajnego uproszczenia twarzy w tym pierwszym tak jak masz u technomikołaja.
Napisano 27 Czerwiec 201311 l Autor technomikołaj - to jest ksywa! a nie jakiś tam grubas dziękuję Panowie za komentarze.
Napisano 27 Czerwiec 201311 l W autoportrecie nowy stajl zajebisty technomikołaju !!! Moglbys tak jakiegos komiksiora pocisnac. Znane i lubiane dawaj wiecej !!!!!
Napisano 8 Październik 201410 l Autor Cześć i czołem, chciałbym się pochwalić wygraną w konkursie na krótką formę komiksową. Liczę na soczystą krytykę i wulgarne komentarze ;) SHORTSEEING Scenariusz: Mateusz Wiśniewski Rysunki: Leszek Wicherek Komiks brał udział w konkursie zorganizowanym w ramach 25 Międzynarodowego Festiwalu Komiksu i Gier w Łodzi i zdobył Pierwszą Nagrodę. Cały komiks do "przeczytania" pod tym linkiem: > KLIK Pozdrawiam! L
Napisano 8 Październik 201410 l aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, wreszcie zrozumiałem o co tu biega :D @fajne