grubas Napisano 26 Czerwiec 2013 Share Napisano 26 Czerwiec 2013 (edytowane) Nowa teczka i kilka ostatnich prac: Ilustracja dla William Lawson's: render4fun: Tadziki na bloga Maszin'owego wspólnie z Michałem Rzecznikiem: autoportret: Pozdrawiam! Edytowane 8 Październik 2014 przez grubas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 26 Czerwiec 2013 Share Napisano 26 Czerwiec 2013 hah wypas!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 27 Czerwiec 2013 Share Napisano 27 Czerwiec 2013 dobre rzeczy szczególnie pierwszy i ostatni. Trochę brakuje mi fajnego uproszczenia twarzy w tym pierwszym tak jak masz u technomikołaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubas Napisano 27 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2013 technomikołaj - to jest ksywa! a nie jakiś tam grubas dziękuję Panowie za komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastianskrobol Napisano 27 Czerwiec 2013 Share Napisano 27 Czerwiec 2013 W autoportrecie nowy stajl zajebisty technomikołaju !!! Moglbys tak jakiegos komiksiora pocisnac. Znane i lubiane dawaj wiecej !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubas Napisano 8 Październik 2014 Autor Share Napisano 8 Październik 2014 Cześć i czołem, chciałbym się pochwalić wygraną w konkursie na krótką formę komiksową. Liczę na soczystą krytykę i wulgarne komentarze ;) SHORTSEEING Scenariusz: Mateusz Wiśniewski Rysunki: Leszek Wicherek Komiks brał udział w konkursie zorganizowanym w ramach 25 Międzynarodowego Festiwalu Komiksu i Gier w Łodzi i zdobył Pierwszą Nagrodę. Cały komiks do "przeczytania" pod tym linkiem: > KLIK Pozdrawiam! L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rice Napisano 8 Październik 2014 Share Napisano 8 Październik 2014 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, wreszcie zrozumiałem o co tu biega :D @fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi