dawidowicz Posted June 27, 2013 Share Posted June 27, 2013 Czołem, Żeby uniknąć zbędnych wstępów przejdę od razu do rzeczy - czy znacie jakąś/jakieś grupy w mieście stołecznym, które spotykając się raz na jakiś czas wspólnie szkolą warsztat? Czy to przy anatomii, czy to przy zaaranżowanych plenerach, martwych naturach i wszystkim co jest związane z szeroko pojętym rysunkiem i malarstwem. W grupie zawsze raźniej, zawsze będzie ktoś kto krytycznym okiem spojrzy na wypociny, nie samym PSem człowiek żyje itd. Nie interesują mnie kursy przygotowawcze na ASP czy archi, bo z reguły są to konkretne i skrojone pod dany wydział zamknięte programy, a mnie interesują cykliczne i ciągłe spotkania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sidre Posted July 1, 2013 Share Posted July 1, 2013 Facebook ------> "AKT - warsztaty rysunkowe -- ------> Alter Pose Link to comment Share on other sites More sharing options...
dawidowicz Posted July 2, 2013 Author Share Posted July 2, 2013 O, super. O coś takiego właśnie mi chodziło :). Bardzo dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richard Hade Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Najbliższe rysowanie z modelki już w sobotę 13-ego lipca :) alterPOSE - Pozowanie Wakacyjne (AKT) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts