Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam ,tamta pierwsza prace co wysylalem to do konca skonczona jednak nie byla ,bo sam wiem ze swiatlo zle bylo ustawione i jakos mi nie psaowaly takze teksturki wysylam ja jeszcze raz troszke poprawiona takze oceniajcie a co do proporcji mysle ze nie jest tak zle ,staralem sie 3mcie sie

• Odpowiedzi 12
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Te cienie to są chyba Shadowmap\'y jakby dał Area Shadow to by były lepiej widoczne (szczególnie na małych obiektach takich jak klamka na balkonie) pozdrawiam

Napisano

no wlasnie Proporcje!

wspominalem o tym juz, podajac nawet konkretne wymiary: http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=2764

Zastosowales do ram okiennych jakas dziwna teksture - czy to ma symulowac pomalowane drewno? Jesli tak, to odwroc ja o 90stopni - zeby sloje lecialy pionowo! W przypadku okien z PCV powierzchnia jest calkowicie gladka - chyba ze jest powlekana czyms drewnopodobnym, ale na takich samych zasadach (pionowe sloje).

pozdr

[Edited on 12-3-2003 by MareG]

Napisano

Tak na szybko:

1. cos jest nie tak z krzeslem krzeslo ma mniej wiecej 40 cm na siedzenie i okolo 50 cm od siedzenia do ziemi- to co tam jest- za niskie.

2. sufit wyglada jak wylany z surowego betonu

3. nie ma sensu dawac jakis mega dokladnych czajnikow i obrazkow na scianach bo rysunek traci spojnosc.

ale ogolnie sa na tym renderze niezle momenty...

Napisano

witam,

no ladnie ladnie...tylko mnie sie wydaje ze co niektore czesci maja za ciemny material...np szafka przy zlewie...a poza tym tak jak inni mowia dolaczam sie do sterylnosci:P

Napisano

spoko kuchnia, ale musisz przyznac, ze nie chcialbys jesc na takim krzesle przy takiej ladzie... no chyba ze masz 1.20 wzrostu, wysklauj to troche i bedzie good...

Napisano

mi do tej pracy nie pasują owoce rurka metalowa i czajnik bo reszta jest fotorealistyczna tak przynajmniej mi sie wydaje ale tak pozatym to cacuszko :d

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności