A3RO Posted July 19, 2013 Share Posted July 19, 2013 (edited) Grafiką zajmuje się hobbystycznie, to mój pierwszy taki projekt w UDK. Gra docelowo na platformy mobilne, więc modele low, zarówno siatka jak i tekstury. Renderem w Max-ie nigdy się nie zajmowałem, więc pokazuje tylko końcowy efekt. Pojazd i asteroidy zrobiłem w ZBrush-u, MotherShip w Maxie, elementy menu i przyciski w Ps. Do wybuchu asteroidy użyłem Fracture Voronoi i nvidia plugin. Co o tym myślicie? [video=youtube_share;Iob-WR8BzqM]http://youtu.be/Iob-WR8BzqM Edited January 5, 2014 by A3RO nie działające linki do zdjęć Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuzeZ Posted July 20, 2013 Share Posted July 20, 2013 Szczerze...?? Jak dla mnie super :P Zwłaszcza jeśli mówisz, że zajmujesz się tym hobbystycznie! Oczywiście co do samej grafiki to można wprowadzić wiele poprawek, ale oceniając całość - świetne ;) Tak z ciekawości - ile zajęło Ci zrobienie całej gierki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
A3RO Posted July 27, 2013 Author Share Posted July 27, 2013 Trudno powiedzieć jak długo, na przestrzeni kilku miesięcy po około 10 godzin tygodniowo, ale przez kilka tygodni nic nie robiłem. Vtol-a udało mi się zrobić w około 30 godzin, ale poświęciłem wiele godzin na koncept, aby otrzymać prostą a zarazem atrakcyjną bryłę (o ile na taką wygląda;)). Dodałem kilka obrazków. Link to comment Share on other sites More sharing options...
difo Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 Dobra robota gierka przypadła mi do gustu, można nieco poprawić jak zawsze i wszędzie :) ale ogólnie całość na wielki + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts