Napisano 19 Lipiec 201311 l Grafiką zajmuje się hobbystycznie, to mój pierwszy taki projekt w UDK. Gra docelowo na platformy mobilne, więc modele low, zarówno siatka jak i tekstury. Renderem w Max-ie nigdy się nie zajmowałem, więc pokazuje tylko końcowy efekt. Pojazd i asteroidy zrobiłem w ZBrush-u, MotherShip w Maxie, elementy menu i przyciski w Ps. Do wybuchu asteroidy użyłem Fracture Voronoi i nvidia plugin. Co o tym myślicie? [video=youtube_share;Iob-WR8BzqM]http://youtu.be/Iob-WR8BzqM Edytowane 5 Styczeń 201411 l przez A3RO nie działające linki do zdjęć
Napisano 20 Lipiec 201311 l Szczerze...?? Jak dla mnie super :P Zwłaszcza jeśli mówisz, że zajmujesz się tym hobbystycznie! Oczywiście co do samej grafiki to można wprowadzić wiele poprawek, ale oceniając całość - świetne ;) Tak z ciekawości - ile zajęło Ci zrobienie całej gierki?
Napisano 27 Lipiec 201311 l Autor Trudno powiedzieć jak długo, na przestrzeni kilku miesięcy po około 10 godzin tygodniowo, ale przez kilka tygodni nic nie robiłem. Vtol-a udało mi się zrobić w około 30 godzin, ale poświęciłem wiele godzin na koncept, aby otrzymać prostą a zarazem atrakcyjną bryłę (o ile na taką wygląda;)). Dodałem kilka obrazków.
Napisano 5 Styczeń 201411 l Dobra robota gierka przypadła mi do gustu, można nieco poprawić jak zawsze i wszędzie :) ale ogólnie całość na wielki +