Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Grafiką zajmuje się hobbystycznie, to mój pierwszy taki projekt w UDK. Gra docelowo na platformy mobilne, więc modele low, zarówno siatka jak i tekstury. Renderem w Max-ie nigdy się nie zajmowałem, więc pokazuje tylko końcowy efekt. Pojazd i asteroidy zrobiłem w ZBrush-u, MotherShip w Maxie, elementy menu i przyciski w Ps. Do wybuchu asteroidy użyłem Fracture Voronoi i nvidia plugin. Co o tym myślicie?

[video=youtube_share;Iob-WR8BzqM]http://youtu.be/Iob-WR8BzqM

S4xu3f?gdriveurl

w0C6mo?gdriveurl

rCGYVy?gdriveurl

wcdahL?gdriveurl

pjj7Ui?gdriveurl

Edytowane przez A3RO
nie działające linki do zdjęć

• Odpowiedzi 3
  • Wyświetleń 3,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Szczerze...?? Jak dla mnie super :P Zwłaszcza jeśli mówisz, że zajmujesz się tym hobbystycznie! Oczywiście co do samej grafiki to można wprowadzić wiele poprawek, ale oceniając całość - świetne ;) Tak z ciekawości - ile zajęło Ci zrobienie całej gierki?

Napisano
  • Autor

Trudno powiedzieć jak długo, na przestrzeni kilku miesięcy po około 10 godzin tygodniowo, ale przez kilka tygodni nic nie robiłem. Vtol-a udało mi się zrobić w około 30 godzin, ale poświęciłem wiele godzin na koncept, aby otrzymać prostą a zarazem atrakcyjną bryłę (o ile na taką wygląda;)). Dodałem kilka obrazków.

Napisano

Dobra robota gierka przypadła mi do gustu, można nieco poprawić jak zawsze i wszędzie :) ale ogólnie całość na wielki +