gnacik Napisano 31 Lipiec 2013 Napisano 31 Lipiec 2013 Używany czy nowy, obojętnie, co prawda przydałby się jakiś pakiet, bo jednak Illustrator też bywa potrzebny, no ale z racji ograniczonych kosztów muszę ograniczyć się do PSa. Grunt abym dostał na to fakturę VAT. Zakładam działalność z dofinansowania UE i muszę mieć to w taki sposób. Tego calego CC nie chcę, bo za drogo wychodzi jak to się weźmie na jakiś dłuższy okres czasu. W sumie na Allegro znalazłem coś takiego: http://allegro.pl/adobe-photoshop-cs6-v-6-eng-win-mac-f-vat-cs-6-i3427369519.html ...tylko jakoś nie wiem czy to nie jakiś szwindel, dziwnie tanio jak za nowe. Generalnie wszędzie to ceny są w okolicach 3000-3500 za nowego PSa Pozdrawiam, Niedźwiedź
mirach Napisano 31 Lipiec 2013 Napisano 31 Lipiec 2013 W skład oferowanego zestawu wchodzi Photoshop CS6 upgrade (nowy) i Adobe Photoshop (nowy) będący podstawą upgrade i dołączany gratis. Całość daje w pełni funkcjonalną pełną wersję. to brzmi dziwnie w tej aukcji trzeba przyznac.
Traitor Napisano 31 Lipiec 2013 Napisano 31 Lipiec 2013 Dlaczego dziwnie? Sprzedaja starszego PS+Upgrejd do CS6. Wiele firm sprzedaje soft w taki sposob. Zwykle takie oferty sa tansze niz oferty bez upgrejdu.
mirach Napisano 31 Lipiec 2013 Napisano 31 Lipiec 2013 Mhm, przyznam ze nie mam doswiadczenia w tym bo bralem prosto od Adobe na promocji, to by tlumaczylo czemu taniej jest.
Traitor Napisano 31 Lipiec 2013 Napisano 31 Lipiec 2013 Ja tak swego czasu zakupowalem Corela. Dostalem dwa pudla, baze ze starsza wersja, oraz upgrejd do najnowszej. Bylo taniej, i wszystko dziala jak nalezy.
adek Napisano 31 Lipiec 2013 Napisano 31 Lipiec 2013 Najlepiej napisz do creativetools lub itmedia (tutaj sie udzielaja). Wydaje mi sie, ze cs6 jeszcze powinien byc do kupienia w wersji pudelkowej (tym samym photoshop). Ale odp. najlepsza dostaniesz od autoryzowanych sprzedawcow.
Rekomendowane odpowiedzi