Napisano 31 Lipiec 201311 l Używany czy nowy, obojętnie, co prawda przydałby się jakiś pakiet, bo jednak Illustrator też bywa potrzebny, no ale z racji ograniczonych kosztów muszę ograniczyć się do PSa. Grunt abym dostał na to fakturę VAT. Zakładam działalność z dofinansowania UE i muszę mieć to w taki sposób. Tego calego CC nie chcę, bo za drogo wychodzi jak to się weźmie na jakiś dłuższy okres czasu. W sumie na Allegro znalazłem coś takiego: http://allegro.pl/adobe-photoshop-cs6-v-6-eng-win-mac-f-vat-cs-6-i3427369519.html ...tylko jakoś nie wiem czy to nie jakiś szwindel, dziwnie tanio jak za nowe. Generalnie wszędzie to ceny są w okolicach 3000-3500 za nowego PSa Pozdrawiam, Niedźwiedź
Napisano 31 Lipiec 201311 l W skład oferowanego zestawu wchodzi Photoshop CS6 upgrade (nowy) i Adobe Photoshop (nowy) będący podstawą upgrade i dołączany gratis. Całość daje w pełni funkcjonalną pełną wersję. to brzmi dziwnie w tej aukcji trzeba przyznac.
Napisano 31 Lipiec 201311 l Dlaczego dziwnie? Sprzedaja starszego PS+Upgrejd do CS6. Wiele firm sprzedaje soft w taki sposob. Zwykle takie oferty sa tansze niz oferty bez upgrejdu.
Napisano 31 Lipiec 201311 l Mhm, przyznam ze nie mam doswiadczenia w tym bo bralem prosto od Adobe na promocji, to by tlumaczylo czemu taniej jest.
Napisano 31 Lipiec 201311 l Ja tak swego czasu zakupowalem Corela. Dostalem dwa pudla, baze ze starsza wersja, oraz upgrejd do najnowszej. Bylo taniej, i wszystko dziala jak nalezy.
Napisano 31 Lipiec 201311 l Najlepiej napisz do creativetools lub itmedia (tutaj sie udzielaja). Wydaje mi sie, ze cs6 jeszcze powinien byc do kupienia w wersji pudelkowej (tym samym photoshop). Ale odp. najlepsza dostaniesz od autoryzowanych sprzedawcow.