Zernat Napisano 1 Sierpień 2013 Share Napisano 1 Sierpień 2013 Witam, mam pewien problem. Okienko z warstwami mi chyba "wystaje" poza ekran, skombinowałem sobie ostatnio dodatkowy ekran, bawiłem się tym, później przenosiłem biurko, podłączyłem wszystko z powrotem no i okienko z warstwami po kliknięciu mi się nigdzie nie pojawia. Czy da się to jakoś zresetować ? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 2 Sierpień 2013 Share Napisano 2 Sierpień 2013 W zależności od wersji maxa pewni różnie to wygląda ale od 2012 wzwyż na pewno masz opcje Customize > Revert to Startup Layout. Możesz też zmienić workspace na inny lub wczytać inny UI scheme. Otwierając okienko z warstwami możesz też przytrzymać klawisz "windows" i kliknąć dwa razy strzałkę w lewo lub w prawo, ta operacja przenosi okno na dany monitor lub snapuje okno windowsowe do lewej/prawej. Zamiast standardowych warstw z maxa polecam skrypt Outliner. http://www.scriptspot.com/3ds-max/scripts/outliner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zernat Napisano 2 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2013 Zadziałał najlepiej klawisz Windows i strzałki :) Dzięki wielkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi