Napisano 28 Sierpień 200420 l Ściągnąłem ZBrusha z oficjalnej strony i sobie zainstalowałem bezproblemowo. Podczas uruchamiania pisze że mam wersję 90 dniową i prosi o podanie hasła, które chyba powinno byś w licencji. Przejrzałem licencję i nie ma żadnego hasła. HELP
Napisano 28 Sierpień 200420 l powinienes miec maila na skrzynce pocztowej od producentow zbrusha tam jest haslo jak nie masz sciagnij licencje ze strony producenta
Napisano 28 Sierpień 200420 l big_white_ninja, jakim cudem sciagales z oficjalnej strony skoro nie znasz passa? Jedyna mozliwosc sciagniecia z oficjalnej strony to podanie e-maila i wtedy dopiero masz do tego dostep.. chyba ze podales nieprawdzimy mail lub w ogole mailow nie sprawdzasz . Mogles przeczytac instrukcje na stronie -.- P.S. Naduzywalem slowa strona, mail , sciagniecie - sorka ;D
Napisano 28 Sierpień 200420 l Autor Dzięki rowr znalazłem. A co do Ciebie DarK to pasword ściągasz z osobnego linka i wtedy podajesz adres. Jeżeli trzeba też podać adres przy pobieraniu to nie wiem bo nie pamiętam, ale jeśli czegoś nie wiesz to nie pisz(i nie osądzaj innych) P.S. Wybaczam Ci :-)
Napisano 28 Sierpień 200420 l ZBRD2124181492 Masz coś od życia i odemnie to było w emailu. Ludzie myśleć........ ;P
Napisano 28 Sierpień 200420 l Dzięki rowr znalazłem. A co do Ciebie DarK to pasword ściągasz z osobnego linka i wtedy podajesz adres. Jeżeli trzeba też podać adres przy pobieraniu to nie wiem bo nie pamiętam, ale jeśli czegoś nie wiesz to nie pisz(i nie osądzaj innych) P.S. Wybaczam Ci :-) Mi wybaczasz? Masz bardzo krotka pamiec to raz, dwa jak moge czegos nie wiedziec skoro juz raz sciagalem z tej strony?. Password nie sciagasz z osobnego linka ty linkuja cie do pliku a haslo otrzymujesz w mailu wiec nie rozumiem. No chyba ze zmienili to tak w krotkim czasie. Anyways.
Napisano 29 Sierpień 200420 l Marcinku, i tak pewnie dają identyczne hasło do każdej wersji demo. To tak jakbyś mówił: "Chleb można kupić w sklepie, ale nikomu nie mówcie bo przyjdzie ORMO i mnie zamknie." ;)
Napisano 29 Sierpień 200420 l Autor Hasło się zgadza, takie dostałem w mailu. I nie wiem co zmienili od twojego ostatniego wejścia DarK ale teraz trzeba ściągnąć hasło osobno.
Napisano 29 Sierpień 200420 l niestety mnie demo troche zawiodlo wiele istotnych opcji jest w nim niedostepnych(tak w ramach off topicu) no i raczej pracke jak zrobisz to juz przy nastepnym odpaleniu jej nie edytujesz