big_white_ninja Napisano 28 Sierpień 2004 Napisano 28 Sierpień 2004 Ściągnąłem ZBrusha z oficjalnej strony i sobie zainstalowałem bezproblemowo. Podczas uruchamiania pisze że mam wersję 90 dniową i prosi o podanie hasła, które chyba powinno byś w licencji. Przejrzałem licencję i nie ma żadnego hasła. HELP
rowr Napisano 28 Sierpień 2004 Napisano 28 Sierpień 2004 powinienes miec maila na skrzynce pocztowej od producentow zbrusha tam jest haslo jak nie masz sciagnij licencje ze strony producenta
big_white_ninja Napisano 28 Sierpień 2004 Autor Napisano 28 Sierpień 2004 a możesz mi podać stronę ZBrusha bo gdzieś zgubiłem ?
DarK Napisano 28 Sierpień 2004 Napisano 28 Sierpień 2004 big_white_ninja, jakim cudem sciagales z oficjalnej strony skoro nie znasz passa? Jedyna mozliwosc sciagniecia z oficjalnej strony to podanie e-maila i wtedy dopiero masz do tego dostep.. chyba ze podales nieprawdzimy mail lub w ogole mailow nie sprawdzasz . Mogles przeczytac instrukcje na stronie -.- P.S. Naduzywalem slowa strona, mail , sciagniecie - sorka ;D
big_white_ninja Napisano 28 Sierpień 2004 Autor Napisano 28 Sierpień 2004 Dzięki rowr znalazłem. A co do Ciebie DarK to pasword ściągasz z osobnego linka i wtedy podajesz adres. Jeżeli trzeba też podać adres przy pobieraniu to nie wiem bo nie pamiętam, ale jeśli czegoś nie wiesz to nie pisz(i nie osądzaj innych) P.S. Wybaczam Ci :-)
Seo000 Napisano 28 Sierpień 2004 Napisano 28 Sierpień 2004 ZBRD2124181492 Masz coś od życia i odemnie to było w emailu. Ludzie myśleć........ ;P
Marcin Napisano 28 Sierpień 2004 Napisano 28 Sierpień 2004 a nie bylo napisane zeby sie tym nie dzielić ? ;)
DarK Napisano 28 Sierpień 2004 Napisano 28 Sierpień 2004 Dzięki rowr znalazłem. A co do Ciebie DarK to pasword ściągasz z osobnego linka i wtedy podajesz adres. Jeżeli trzeba też podać adres przy pobieraniu to nie wiem bo nie pamiętam, ale jeśli czegoś nie wiesz to nie pisz(i nie osądzaj innych) P.S. Wybaczam Ci :-) Mi wybaczasz? Masz bardzo krotka pamiec to raz, dwa jak moge czegos nie wiedziec skoro juz raz sciagalem z tej strony?. Password nie sciagasz z osobnego linka ty linkuja cie do pliku a haslo otrzymujesz w mailu wiec nie rozumiem. No chyba ze zmienili to tak w krotkim czasie. Anyways.
Seo000 Napisano 29 Sierpień 2004 Napisano 29 Sierpień 2004 Marcinku, i tak pewnie dają identyczne hasło do każdej wersji demo. To tak jakbyś mówił: "Chleb można kupić w sklepie, ale nikomu nie mówcie bo przyjdzie ORMO i mnie zamknie." ;)
big_white_ninja Napisano 29 Sierpień 2004 Autor Napisano 29 Sierpień 2004 Hasło się zgadza, takie dostałem w mailu. I nie wiem co zmienili od twojego ostatniego wejścia DarK ale teraz trzeba ściągnąć hasło osobno.
rowr Napisano 29 Sierpień 2004 Napisano 29 Sierpień 2004 niestety mnie demo troche zawiodlo wiele istotnych opcji jest w nim niedostepnych(tak w ramach off topicu) no i raczej pracke jak zrobisz to juz przy nastepnym odpaleniu jej nie edytujesz
Rekomendowane odpowiedzi