Rotcore Napisano 8 Sierpień 2013 Napisano 8 Sierpień 2013 (edytowane) Spróbuję, mam nietypową wizję tej historii także postaram się zmalować tyle ile zdołam do deadlinu, mam trochę roboty więc może być ciężko, ale gra niesamowicie wciąga, twierdzę to z perspektywy obserwatora oglądającego walkthrough na YouTube, a mi nawet nie chodzi o jakąś wygraną czy ostatnie miejsce a samą możliwość żeby zobaczył to ktoś z tak zacnego jury... pozdro i powodzenia wszystkim! Edytowane 31 Sierpień 2013 przez Rotcore
Rotcore Napisano 26 Sierpień 2013 Autor Napisano 26 Sierpień 2013 Cholerkia, będe musiał na ostatnią chwilę robić, mam nadzieję, że nie będziecie mi mieli za złe jak nie wrzucę postępów tylko finish od razu albo prawie finish... pozdro
Rotcore Napisano 31 Sierpień 2013 Autor Napisano 31 Sierpień 2013 Postanowiłem nieco inaczej podejść do tematu... nie miałem czasu wcześniej żeby zamieszczać WIPa i z wami konsultować, pewnie wyszłoby lepiej, ale jest jak jest... pozdro
sucharek Napisano 7 Wrzesień 2013 Napisano 7 Wrzesień 2013 imo zdecydowanie najlepszy pomysł w tym konkursie (poza tym od misiekhc ;)).
Rekomendowane odpowiedzi