Napisano 12 Sierpień 201311 l Temat: Star Trek Temat rzeka :) Jako że nie każdy jest takim fanaty... tzn fanem tego uniwersum jak ja, podaję linki z kilkoma inspiracjami np (trza kliknąć w tekst): - epickie bitwy - zielone cycki - stacje kosmiczne i statki - klingonie, kardazjanie i inne cwaniaki No, to ten... ENGAGE! - Czas malowania: 1,5 h. - Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. - Prace umieszczamy w tym wątku. - Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 901px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. - Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. - Czas sondy 3 dni. ZAKOŃCZENIE SESJI: 19.08.2013 23:59:59 SONDA: 13.08.2013 (czas trwania 3 dni)
Napisano 12 Sierpień 201311 l Prosimy przypiąć wątek żeby nie zginął, tak jak poprzednie. Sondy niektórzy nawet nie zauważyli i nie zdążyli zagłosować -.-
Napisano 14 Sierpień 201311 l mój wkład namieszałem ze skalami, za co fanów Star Treka przepraszam :D wzorowałem się na statku Niagara, a wyszło mi coś wąskiego i wysokiego, no ale coż.
Napisano 14 Sierpień 201311 l Autor Fakt, przydałoby się przypiąć ten wątek. takashmen ale bombowe :D