Napisano 11 Marzec 200322 l pare interesujacych tutoriali zwiazanych z game modellingiem texturowaniem itd w sczegolnosci dla unreal engine UNREAL TECH [Edited on 11-3-2003 by MeG]
Napisano 11 Marzec 200322 l to nius ? ja ledwo zczaiłem że to wpis na forum:PPPP Serio to news ? Nic z niego nie rozumiem. Facet coś pisze o game modelingu, cośtam, że serwer padł, ale żadnych konkretów :))) Albo to ja jestem taki głupi :) - co jest bardzo możliwe
Napisano 11 Marzec 200322 l Originally posted by j3d1 Facet coś pisze .... MeG to nie facet :D:D:D, ale fakt faktem że proszę takich postów nie umieszczać na forum tylko w newsach z trochę mniej tajemniczym/lakonicznym komentarzem
Napisano 11 Marzec 200322 l o kurcze marcoos zdradziles plec...moze to miala byc tajemnica?(chyba ze to jeszcze dziecko):(
Napisano 11 Marzec 200322 l Autor hehe a gotham mnie prosil zebym postowala @ marcoos jakie news ??? niczego takiego na forum nie widzialam @ Tomek .. aha to dla ciebie dziecko jestem ??? :o @ j3di cholerka ... ladine zes mnie obrazil .....
Napisano 11 Marzec 200322 l niestety nie wiem co miał na myśli Gotham, ale na stronie głównej max3d.pl pod menu jest opcja \"wyślij newsa\" i myślę że chyba o to chodziło, chociaż któż wie ? :)
Napisano 11 Marzec 200322 l niestety nie wiem co miał na myśli Gotham, ale na stronie głównej max3d.pl pod menu jest opcja \"wyślij newsa\" i myślę że chyba o to chodziło, chociaż któż wie ? :) [Edited on 11-3-2003 by marcoos]
Napisano 12 Marzec 200321 l nie wiem co o co w ogóle komu cokolwiek chodzi jeśli jednak chodzi to może nie czaję bo jestem zbyt głupi, ale nie wiem. Sorki MEG - nie chciałem nazwać cię facetem. No dobra, przyznaję się, chciałem, ale myślałem, że jesteś facetem. No ale ten nius to chyba normalnie nadal nie wiem o co w nim chodzi. Dobra kończe, bo jakieś dziwne rzeczy piszę...:o:o
Napisano 12 Marzec 200321 l MeG zrozum jesteś jedną( no moze nie jedną, ale nieliczną) kobietą w gronie ponad 1100 facetów:o:o:D:cool:
Napisano 18 Marzec 200321 l ....MeG...hm... napisalem cyt.\"chyba, ze to dziecko\", co na szczescie (bo jeszcze by tego brakowalo zeby dzieci pisaly newsy dla graf. 3d)nie jest prawda a przed postem marcoos\'a nie znalem Twojej plci-a po obejzeniu Twoich prac.....trudno by bylo nazwac Ciebie dzieckiem(troche sam sie nim teraz czuje), tak wiec za wszelkie pomylki i niedopatrzenia przepraszam:( [Edited on 18-3-2003 by Tomek Kosiorek]
Napisano 18 Marzec 200321 l Hihi... Ale ubaw :) Bardzo fajna nowinka :), tyle że je się wrzuca do wspomnianego już przez marcoosa miejsca :) Hihi, ale debata która powstała 5 gwiazdek :).
Napisano 19 Marzec 200321 l Autor Originally posted by Indorek Gdybym robił w Max\'e tak jak MeG to też bym mógł zostać Kobietą :D ;) heh a ja zawsze chcialam byc facetem ..... lol :cool: a dyskusja nie ma co !!! jak z game design powstaje plec .. lol gotham ma racje dyskusja 5* gwiazdek