Napisano 29 Sierpień 200420 l zrobiony w 3DSMAX, calosc cos kolo 800 faceow, czas modelowania jakies 8 godzin i odrazu mowie ze tekstura jest nie moja, z wyjatkiem tej na gorze i dole splowy oraz spustu i przdniej czesci bebenka. robione w editmeshu, tekstorowanie to standardowo: najpierw UVW a potem dopasowywanie przy pomocy unwrap UVW.
Napisano 30 Sierpień 200420 l powiem tak: model ciekawy (czyt. ładny), tylko chyba w kilku miejscach za dużo "kresek".
Napisano 30 Sierpień 200420 l Autor on byl robiony do jakiejs giery somefink like quake i prawie cala rekojesc byla schowana w dloni. ps czy ta giera wyszla... nie mam pojecia :).
Napisano 30 Sierpień 200420 l mi sie nie podoba ze takie dluhie fejsy sa miedzy tam gdzie sie bajoe laduje a tam gdzie rekojesc, ja by przecial. ostanio robilem scene fajna i potrzebuje juz tylko pistoletu....
Napisano 31 Sierpień 200420 l Autor no tak chlopaki piszecie, ze facey za dlugie, ze to, ze tamto:) ale pamietajcie im mnie skomplikowany obiekt tym lepiej, po co mam dzielic facey na lufie lub przy rekojesci jezeli nie przelozy sie to na wyglad modelu...
Napisano 31 Sierpień 200420 l LOL Nie : "piszemy" tylko "Kulfer pisze". Masz rację co do podziału face'ów i nikt kto robi przy grach nie będzie Ci o to marudził.
Napisano 31 Sierpień 200420 l Autor LOL Nie : "piszemy" tylko "Kulfer pisze". Masz rację co do podziału face'ów i nikt kto robi przy grach nie będzie Ci o to marudził. LOL okej krytyka mile widziana nawet milej niz glaskanie po glowce i mowienie jaki ladny... dzieki pozdro