podniemnem Napisano 29 Sierpień 2004 Napisano 29 Sierpień 2004 zrobiony w 3DSMAX, calosc cos kolo 800 faceow, czas modelowania jakies 8 godzin i odrazu mowie ze tekstura jest nie moja, z wyjatkiem tej na gorze i dole splowy oraz spustu i przdniej czesci bebenka. robione w editmeshu, tekstorowanie to standardowo: najpierw UVW a potem dopasowywanie przy pomocy unwrap UVW.
greg_jg Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 powiem tak: model ciekawy (czyt. ładny), tylko chyba w kilku miejscach za dużo "kresek".
RK Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 Zrobiony niebrzydko- jedyne co trochę dziwnie wygląda to rękojeść.
podniemnem Napisano 30 Sierpień 2004 Autor Napisano 30 Sierpień 2004 on byl robiony do jakiejs giery somefink like quake i prawie cala rekojesc byla schowana w dloni. ps czy ta giera wyszla... nie mam pojecia :).
Conrad Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 mi sie nie podoba ze takie dluhie fejsy sa miedzy tam gdzie sie bajoe laduje a tam gdzie rekojesc, ja by przecial. ostanio robilem scene fajna i potrzebuje juz tylko pistoletu....
RK Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 Sądząc po polycouncie myślałem że jakiś FPS. Gratulacje- ładny model.
podniemnem Napisano 31 Sierpień 2004 Autor Napisano 31 Sierpień 2004 no tak chlopaki piszecie, ze facey za dlugie, ze to, ze tamto:) ale pamietajcie im mnie skomplikowany obiekt tym lepiej, po co mam dzielic facey na lufie lub przy rekojesci jezeli nie przelozy sie to na wyglad modelu...
RK Napisano 31 Sierpień 2004 Napisano 31 Sierpień 2004 LOL Nie : "piszemy" tylko "Kulfer pisze". Masz rację co do podziału face'ów i nikt kto robi przy grach nie będzie Ci o to marudził.
podniemnem Napisano 31 Sierpień 2004 Autor Napisano 31 Sierpień 2004 LOL Nie : "piszemy" tylko "Kulfer pisze". Masz rację co do podziału face'ów i nikt kto robi przy grach nie będzie Ci o to marudził. LOL okej krytyka mile widziana nawet milej niz glaskanie po glowce i mowienie jaki ladny... dzieki pozdro
Rekomendowane odpowiedzi