Bubuhubu Napisano 9 Wrzesień 2013 Napisano 9 Wrzesień 2013 Cześć, jako że jest to mój pierwszy post na forum chciałbym przywitać i zaprezentować wam jedną z moich niedawno zrealizowanych wizualizacji. Mam nadzieję że przypadnie wam do gustu koncepcja pokoju kominkowego.
Mulholland Napisano 9 Wrzesień 2013 Napisano 9 Wrzesień 2013 Trochę ciemna ta wizka. Ja bym dał więcej światła. Kominek wyszedł ładnie.
skalpel3d Napisano 9 Wrzesień 2013 Napisano 9 Wrzesień 2013 (edytowane) Drewno nie przypomina drewna:), filtr aa sypie ci się na refleksach na krawędziach desek i marmuru kominkowego, zresztą dobrze by było jak byś dał chamfer na krawędziach, marmur do poprawki po lewej stronie widać ze siatka nie jest zagęszczona i jest segmentacja ogólnie dolne łuki na kominku są posegmentowane jeśli robiłeś go splajnem to w sekcji iterpolation należy zwiększyć steps wtedy wyjdą ci ładne zaokrąglenia. Popraw mapowanie tego czegoś na drewno bo widać szef tekstury. Dzbanek z kwiatkami lewituje a łodyżka przełazi przez półkę Edytowane 9 Wrzesień 2013 przez skalpel3d
Bubuhubu Napisano 10 Wrzesień 2013 Autor Napisano 10 Wrzesień 2013 skalpel3d, dzięki za wyłapanie błędów, postaram się to poprawić jak znajdę wolną chwilę.
Rekomendowane odpowiedzi