Nimrod Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 Książka pod tytułem "3ds max 6. Skuteczne Rozwiązania" Tytuł oryginału: "3ds max 6 Killer Tips" Tutaj link do szczegółów: http://helion.pl/view/321w/max6sr.htm Z góry uprzedam, że niewiem jaki poziom prezentuja ta książka.
greg_jg Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 Ciekawe kiedy będzie polski przekład książki "3ds Max 6 Fundamentals" Ted`a Boardman`a.
dr Ug Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 Hmm, w koncu postanowili nie robic swojej gownianej okladeczki i przerobili oryginal. Miejmy nadzieje, ze to nowa polityka Helionu.
Vorek Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 taa i miejmy nadzieje że wkońcu doczekamy się pełnego wydania "Biblii" 3ds maxa
Piotr Dobosz Napisano 2 Wrzesień 2004 Napisano 2 Wrzesień 2004 hej wlasnie kupilem ta ksiazke i jest super naprawde siadlem i tak mnie wciagnela ze przeczytalem juz 200 stron myslalem ze to bedzie kolejna z ksiazek od podstaw! wcale nie tu sa opisane rozne tricki i bardzo przydatne rzecz ale sa tez mniej przydatne ale fajne jak np: wiedzieliscie ze mozna sobie zminic zdjecie na wejsciowym ekranie do maxa? wystarczy zrobic plik bmp o rozmiarach 600/300 nazwac go splash.bmp i wrzucic do glownego katalogu. albo ze obiekty najlepiej bylo by oswietlac od tylu, nie stawiac swiatla za kamera, i wiele takich zawalistych rad. mi sie starsznie podoba ta ksiazka i bardzo ja polecam:) pozdrawiam
Piotr Dobosz Napisano 2 Wrzesień 2004 Napisano 2 Wrzesień 2004 a pozatym na koncu tej ksiazki jest nawet link do http://www.max3d.pl na pierwszym miejscu:) a to cos znaczy:) pozdrawiam
greg_jg Napisano 2 Wrzesień 2004 Napisano 2 Wrzesień 2004 to może rzeczywiście warto zainteresować się tą książką ps. ja najbardziej lubie takie "myki"
Piotr Dobosz Napisano 2 Wrzesień 2004 Napisano 2 Wrzesień 2004 :) mnie tez to wzielo i zaufaj mi tam jest duzo fajnych informacji:)
Rekomendowane odpowiedzi