Xaia Napisano 12 Wrzesień 2013 Napisano 12 Wrzesień 2013 (edytowane) Hej! Postanowiłem zrobić teczkę z moimi modelami i innymi cudami, które tworzę. Pracuję w majce i zbrushu. Wszystkie komentarze, opinie i rady mile widziane :). Wrzucam kilka prac z ostatniego tygodnia, wszystkie to speed sculpting. Z czasem uzupełnie teczkę starszymi modelami i rzeźbami. Edytowane 12 Wrzesień 2013 przez Xaia
Xaia Napisano 13 Wrzesień 2013 Autor Napisano 13 Wrzesień 2013 Miniaturka to moja praca dlatego ją ustawiłem :>.
Xaia Napisano 14 Wrzesień 2013 Autor Napisano 14 Wrzesień 2013 (edytowane) Earthworm Jim, speed 4h przygotowany na bitwę. Jakiś czas temu zacząłem robić kuszę, niestety nie skończyłem bo nie widziałem jak zrobić ornamenty na metalowej części. Wrzucam aktualny wygląd. Edytowane 14 Wrzesień 2013 przez Xaia
Xaia Napisano 16 Wrzesień 2013 Autor Napisano 16 Wrzesień 2013 (edytowane) Niedzielny trening anatomii i ciuszków. edit: usuneli mi anatomie z serwera, niedługo zrobie update. Edytowane 16 Wrzesień 2013 przez Xaia
Xaia Napisano 16 Wrzesień 2013 Autor Napisano 16 Wrzesień 2013 Postanowiłem się pobawić trochę z meblami. (model, render) A tutaj rower fitness(model, render)
Rekomendowane odpowiedzi