Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Witam,

po raz pierwszy startuje w bitwie i mimo ze nie wiem czy dotrwam do konca to przynajmniej zaczne :)

no wiec chce stworzyc animke "lali" ktora bieka, skacze i macha mieczem (moze potnie pare arbuzow) cos na styl poczatku filmu "animatrix" tylko ze lepsze :P . zaczalem rigowanie i ponizej przedstawiam efekty, wiem ze pupa i kolana do porawy ale na razie kiepsko z czasem i monitro ni sie zaczyna psyc (nie dostaje momentami GREEN skladowej :( )

razem.jpg

animka

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

fiuuu fiuuu fiuuu.... zapowiada się świetna animka!!!! życzę powodzenia i trzymam kciuki

Napisano

Wygląda to świetnie..!! Tak trzymaj a bedzie dobrze... kiedy jakiś storyboard pokażesz?

Napisano

No niezle. Podobaja mi sie takie klimaty. Chos sam biore udzial w bitwie to zycze powodzenia.

Napisano
  • Autor

witam,

zrobilo sie pomieszczenie :) render na szybko tak tylko zeby je pokazac, juz widze ze belki sa za masywne ale czekam na sugestie.

cale bedzie w drewnie.

zaslanialem to okno u gory ale strasznie ciemno bylo :/ chociaz moze tak zrobie zeby dodac klimatu.

storyboardu na razie nie mam :( i jesli bedzie to tylko tekstowy.

pomieszczenie

Napisano

No..pracka uz zaczyna klimacik miec i efekt C isie udal bo od razu KillBill mi na mysl sie nasunal.. ja tam za otoczenie sie na koncu wezme..tylko czepie sie jeszcze samego modelu lali... cos Ty jej z twarza zrobil?? Albo mi sie wydaje albo ma lekko zdeformowana...

Napisano
  • Autor

do do twarzy to jeszcze nic z nia nie robilem, ale zrobie (brwi i rzesy) a wyglada na zdeformowana przez jakosc renderingu, slaby GI i resolution :)

Napisano

Mi to wygląda na: "Princess of Persia", fajny klimacik, zrób by klinga płoneła :D:D

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.