t0m3k Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 Witam, po raz pierwszy startuje w bitwie i mimo ze nie wiem czy dotrwam do konca to przynajmniej zaczne :) no wiec chce stworzyc animke "lali" ktora bieka, skacze i macha mieczem (moze potnie pare arbuzow) cos na styl poczatku filmu "animatrix" tylko ze lepsze :P . zaczalem rigowanie i ponizej przedstawiam efekty, wiem ze pupa i kolana do porawy ale na razie kiepsko z czasem i monitro ni sie zaczyna psyc (nie dostaje momentami GREEN skladowej :( ) animka
Gość Gremlin_3 Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 fiuuu fiuuu fiuuu.... zapowiada się świetna animka!!!! życzę powodzenia i trzymam kciuki
Kris_R Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 Wygląda to świetnie..!! Tak trzymaj a bedzie dobrze... kiedy jakiś storyboard pokażesz?
Ka21k Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 No niezle. Podobaja mi sie takie klimaty. Chos sam biore udzial w bitwie to zycze powodzenia.
t0m3k Napisano 31 Sierpień 2004 Autor Napisano 31 Sierpień 2004 witam, zrobilo sie pomieszczenie :) render na szybko tak tylko zeby je pokazac, juz widze ze belki sa za masywne ale czekam na sugestie. cale bedzie w drewnie. zaslanialem to okno u gory ale strasznie ciemno bylo :/ chociaz moze tak zrobie zeby dodac klimatu. storyboardu na razie nie mam :( i jesli bedzie to tylko tekstowy. pomieszczenie
marchefka Napisano 31 Sierpień 2004 Napisano 31 Sierpień 2004 No..pracka uz zaczyna klimacik miec i efekt C isie udal bo od razu KillBill mi na mysl sie nasunal.. ja tam za otoczenie sie na koncu wezme..tylko czepie sie jeszcze samego modelu lali... cos Ty jej z twarza zrobil?? Albo mi sie wydaje albo ma lekko zdeformowana...
t0m3k Napisano 31 Sierpień 2004 Autor Napisano 31 Sierpień 2004 do do twarzy to jeszcze nic z nia nie robilem, ale zrobie (brwi i rzesy) a wyglada na zdeformowana przez jakosc renderingu, slaby GI i resolution :)
Tullaris Napisano 31 Sierpień 2004 Napisano 31 Sierpień 2004 Mi to wygląda na: "Princess of Persia", fajny klimacik, zrób by klinga płoneła :D:D
blood_brother Napisano 31 Sierpień 2004 Napisano 31 Sierpień 2004 Chyba jednak rekojesc jest troszke za duza w stosunku do dloni:) Przynajmniej tak wyglada na filmiku.
Rekomendowane odpowiedzi