Napisano 11 Marzec 200322 l Mam takie pytanko: może ktoś z was wie czy istnieje jakis program, Który zrobi mi z trzech partycji dwie, a przy okazji (najważniejsze) zostawi (nie skasuje)przynajmniej dane z jednej partycji.
Napisano 11 Marzec 200322 l Partictionmagic powinien to zrobic ale czasami sie zdaza ze niestety dane zostana utracone(zadko bo zadko ale sie zdaza) wiec lepiej zrob backup danych na plytki no i wtedy zabierz sie dop za laczenie
Napisano 11 Marzec 200322 l ja używałem i nie miałem żadnych problemów :) wszystko poszło ok tylko trochę długo trwało przerzucanie danych między partycjam przez PM
Napisano 11 Marzec 200322 l hehhe tak jak napisalem bardzo zadko to sie zdaza (ale nawet hyba w helpie pisze otym - o ile sie niemyle) moim zdaniem lepiej jednak zrobic backup niz pozniej rwac wlosy z glowy swojej i rodziny :D
Napisano 12 Marzec 200322 l ja dzielilem moją 120 PM i bylo spoko, ale faktyczie czasami dane zostają uszkodzone, wiec lepiej je sobie wczesniej gdzieś przenieść.