motyll Napisano 11 Marzec 2003 Napisano 11 Marzec 2003 Mam takie pytanko: może ktoś z was wie czy istnieje jakis program, Który zrobi mi z trzech partycji dwie, a przy okazji (najważniejsze) zostawi (nie skasuje)przynajmniej dane z jednej partycji.
bartonfink Napisano 11 Marzec 2003 Napisano 11 Marzec 2003 Partictionmagic powinien to zrobic ale czasami sie zdaza ze niestety dane zostana utracone(zadko bo zadko ale sie zdaza) wiec lepiej zrob backup danych na plytki no i wtedy zabierz sie dop za laczenie
marcoos Napisano 11 Marzec 2003 Napisano 11 Marzec 2003 ja używałem i nie miałem żadnych problemów :) wszystko poszło ok tylko trochę długo trwało przerzucanie danych między partycjam przez PM
bartonfink Napisano 11 Marzec 2003 Napisano 11 Marzec 2003 hehhe tak jak napisalem bardzo zadko to sie zdaza (ale nawet hyba w helpie pisze otym - o ile sie niemyle) moim zdaniem lepiej jednak zrobic backup niz pozniej rwac wlosy z glowy swojej i rodziny :D
saygon Napisano 12 Marzec 2003 Napisano 12 Marzec 2003 ja dzielilem moją 120 PM i bylo spoko, ale faktyczie czasami dane zostają uszkodzone, wiec lepiej je sobie wczesniej gdzieś przenieść.
Rekomendowane odpowiedzi