Napisano 31 Sierpień 200420 l Robilem go ogladajac relacje na Eurosporcie z rajdu deutshland i moze dlatego zainspirowalem sie troche Xsara WRC
Napisano 1 Wrzesień 200420 l ogólnie nie jezd źle!! wkońcu to tylko koncept ale jak to 3d modelu no to tylko powiem jedno GO GO GO TO WORK
Napisano 1 Wrzesień 200420 l Trening czyni mistrza. Pracuj pracuj, nie wiem czy rysujesz samochody od dawna czy to byl impuls, w kazdym razie dobry start. PS Pamietaj ze przecinajaca dluzszej czesci elipsy jest zawsze prostopadla do osi kola :)/
Napisano 1 Wrzesień 200420 l nie wiem ile razy będe to mówił tutaj na forum, lecz - smudge==bród, smród, zło i szatan! podobnie blur i inne "pomagajki". rzeź niewiniątek uczyniłeś temu rysunkowi potem rozmywając go. prawdziwa technika odznacza się czystym brushem o całkiem sporym opacity i to zawsze wyjdzie na wierzch. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
Napisano 1 Wrzesień 200420 l Autor nie wiem ile razy będe to mówił tutaj na forum, lecz - smudge==bród, smród, zło i szatan! podobnie blur i inne "pomagajki". rzeź niewiniątek uczyniłeś temu rysunkowi potem rozmywając go. prawdziwa technika odznacza się czystym brushem o całkiem sporym opacity i to zawsze wyjdzie na wierzch. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... nie uzywalem zadnej z tych techniki szkic ten robilemw Alias Sketchbook i stosowalem standardowe pedzle jedynie co moze byc to kompresja w rzeczywistosci jest troche lepsza jakosc ale staralem sie skompresowac to tak zeby weszlo na forum.Glownie to robie w 3d ale w tym tygodniu kupilem sobie tablet (pentagtram Quadpen ) i zaczalem sie nim bawic bo przda mi sie do teksturek.A tutaj jeszce jedna pracka z moich prob z tabletem z gory dziekuje za komentarze i krytyke przyda sie bo jestem w tym nowy ;)
Napisano 1 Wrzesień 200420 l a więc jakiś strasznie rozmazujący brush... kompletnie mnie zmieszałeś i przybiłeś. w każdym razie za mało ostre toto dla mnie jest.