Jaro110 Napisano 23 Wrzesień 2013 Napisano 23 Wrzesień 2013 Witam, mój kuzyn ostatnio zabrał się za photoshopa i zapragnął kupić sobie większy monitor z rozdziałką FullHD no ale cena za jaką chce kupić to około 600zł :/ myślał nad 22 calami stąd moje pytanie czy w tej cenie to jest obojętne jaki mu zaproponuję czy są jakieś które się lekko przebijają??? A i tak z czystej ciekawości, ponieważ chciał podłączyć pod tv najpierw z FullHD 32 cale ponieważ ma okazję kupić w tej cenie czy taki TV byłby wygodny w używaniu? czy oczy by się zbyt nie męczyły i czy jakość obrazu tv w porównaniu do takiego monitora nie będzie drastycznie się różniła, odległość na biurku od monitora do siedzenia ok. 1m.
t0m3k Napisano 23 Wrzesień 2013 Napisano 23 Wrzesień 2013 od jakiegos czasu mam ten http://www.ceneo.pl/16703502 i jestem zadowolony. jedyne na co moge narzekac to to ze bylo ciezko kolory ustawic i dopiero po uzyciu Spyder'a bylo dobrze. o telewizorze radze zapomniec, chyba ze z tym PS'em to tylko takie chwilowe i za kilka tygodni komp bedzie sluzyl tylko do grania :)
majeranek Napisano 18 Październik 2013 Napisano 18 Październik 2013 Ostatnio też rozmyślam nad kupieniem dodatkowego monitora, ale budżet jaki mam na niego to Pozdro. ;)
Rekomendowane odpowiedzi