Napisano 23 Wrzesień 201311 l Witam, mój kuzyn ostatnio zabrał się za photoshopa i zapragnął kupić sobie większy monitor z rozdziałką FullHD no ale cena za jaką chce kupić to około 600zł :/ myślał nad 22 calami stąd moje pytanie czy w tej cenie to jest obojętne jaki mu zaproponuję czy są jakieś które się lekko przebijają??? A i tak z czystej ciekawości, ponieważ chciał podłączyć pod tv najpierw z FullHD 32 cale ponieważ ma okazję kupić w tej cenie czy taki TV byłby wygodny w używaniu? czy oczy by się zbyt nie męczyły i czy jakość obrazu tv w porównaniu do takiego monitora nie będzie drastycznie się różniła, odległość na biurku od monitora do siedzenia ok. 1m.
Napisano 23 Wrzesień 201311 l od jakiegos czasu mam ten http://www.ceneo.pl/16703502 i jestem zadowolony. jedyne na co moge narzekac to to ze bylo ciezko kolory ustawic i dopiero po uzyciu Spyder'a bylo dobrze. o telewizorze radze zapomniec, chyba ze z tym PS'em to tylko takie chwilowe i za kilka tygodni komp bedzie sluzyl tylko do grania :)
Napisano 18 Październik 201311 l Ostatnio też rozmyślam nad kupieniem dodatkowego monitora, ale budżet jaki mam na niego to Pozdro. ;)