mirass Napisano 24 Wrzesień 2013 Share Napisano 24 Wrzesień 2013 (edytowane) Padł mi plik maxa. Przy uruchamianiu pojawia się File Open Failed: odniesienie do pliku. Da się to jakoś naprawić? Miałem tam prawie skończoną wizke na konkurs i nie miałem zapisanej w innym pliku. Ratujcie! W autoback nie mam żadnych plików. Edytowane 24 Wrzesień 2013 przez mirass Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekszy0 Napisano 24 Wrzesień 2013 Share Napisano 24 Wrzesień 2013 Nie masz nawet pliku: MaxBack.bak ? on chyba się zapisuje z automaty przed czy tam po renderze każdym (z tego co pamiętam). Ew. możesz spróbować przez Merge też coś tam wyciągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirass Napisano 24 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2013 Merge nic nie daje. Szukałem w złym miejscu tego autobackupu - znalazłem drugi folder z tym i są 3 autobackupy ale nie z tym i jest jeden plik właśnie MaxBack.bak - zmieniłem na rozszerzenie max i mi pokazuje poprzedni projekt, więc jest cudnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi