Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Postanowiłem napisać takiego posta aby pomóc sobie to raz, dwa, tym którzy naprawdę chcą pracować

w branży na poważnym sofcie, przy poważnych produkcjach i mieć z tego radochę.

Dużo się stęka że w polsce to syf, nic się nie uda, a każdy każdego chce tylko w jajo zrobić.

Nie ma dobrych szkół które uczą od podstaw i dobrze przygotowują młodych ludzi na dorosłej drodze życia

tego jak wygląda praca w branży CG, VFX itp. Dokładnie też tak uwarzam i mam z tym wielki problem

jako osoba zatrudniająca ludzi i szukająca nowych kandydatów do pracy.

W internecie jest wiele tutoriali i jak ktoś bardzo chce to można się samemu nauczyć wszystkiego w bardzo

dużym stopniu. Ja np. samemu uczyłem się wielu softów przez wiele lat kiedy jeszcze nie było internetu i tutoriali.

Teraz wszyscy mamy możliwość zgromadzić wiedzę w dużo szybszym czasie i dużo lepiej niż kiedyś.

Interakcja z człowiekiem (instruktorem) który jest w stanie odpowiedzieć nam na 90% pytań jest bezcenna.

Zwłaszcza kiedy obok siedzi kilka lub kilkanaście osób i każdy zada jakieś sensowne pytanie lub poruszy

ciekawy problem.

Wszystkim chętnym tym którzy naprawdę chcą i widzą jakiś sens polecam link poniżej.

Jest coś dla ludzi którzy nie znają NUKE'a, dla tych którzy znają dobrze After Effects'a i dla tych

już bardziej zaawansowanych.

Szkolenia NUKE 14, 15 i 16 października 2013 Warszawa

http://sklep.creativetools.pl/pl/i/Szkolenia/22

Edytowane przez olaf3de

• Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi