Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ot taka sobie scenka która zrobilem ostatnio z nudow. Chodzil mi po glowie taki pomysl. Ciekaw jestem co sadzicie, w kazdem badz razie nic skomplikowanego:D

gold.jpg

[Edited on 11-3-2003 by wingman]

• Odpowiedzi 18
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

najlepsza to tu jest trawka :D Sam ją robiłeś...?! Korzystałeś z jakiegoś innego programu? Qurde naprawdę zajebista :)

pozdroo

Napisano

Wogole jakas przyjemna dla oka ta praca - fajne - moze ten zielony kolor tak odzialuje kojonco na oczy :)

podaj nazwe tego pluginu i gdzie on sie znajduje u Adka ?

[Edited on 13-3-2003 by Staleigner]

Napisano

Staleigner o jaki plugin ci chodzi? Chodzi tu o tutka... :D ... może ktoś kiedyś napisze jakiś skrypt albo pluga... dobrze by było :D...

Praca The Best!

pozdroo

Napisano

a no racja - przelecialem posty pobierznie i wyniklo nieporozumienie :D

no to ile jest tutoriali o trwace bo jesli tylko ten na ktory ja trafilem to trawe robi sie tam pluginem od wlosow czy jakos tak ...

Ok juz znalazlem 8-) ale jestem zakrecony jak domek slimaka dzisiaj...

[Edited on 13-3-2003 by Staleigner]

Napisano

co do metody, to to jest scatter (przynajmniej wingman tak twierdzi ;))

wingman - ty sie stary nie baw tutaj w trawki i szklane szesciany, tylko dokanczaj swojego WIP\'a! :mad:

pozdro

p.s. moge sie zalozyc, ze z animacja tej trawki nieposzloby juz tak gladko... :P

Napisano

rendering trwal mniej wiecej godzine ustawienia:

sampling - min 1, max 3

GI - min 0, max 1.

A jutro moze uda mi sie zajac WIP\'em bo dzis szkola mie powstrzymala i cholerne SimCity4:D

Napisano

Tylko nie pisze mi ze te klocki maja flat mirror bo u mnie takie cos to by chyba nie wyszło z flat mirorem , co one mają ze obijają obraz powierzchni ?? Kurde ładnie wyglądaja ale czym one to odbijają ??:o

Napisano

tia... :|

zajebista trawa.moglbys rozbudowac ta scene

a tak poza tym ten dzial sie nazywa UKONCZONE prace... :|

no offence, stary

greetz...

Napisano

Może się czepiam, ale w paru miejscach trawa wystaje z klocków. Najbardziej widac na tym pojedynczym klocku z przodu i pare z tyłu. trzeba by je troche skrócić :P To jest jedyny problem z tym tutkiem do trawy, trzeba uwazac na takie rzeczy. Pozatym świetnie zrobione. Gratulacje

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności