gfxusercom Napisano 14 Październik 2013 Napisano 14 Październik 2013 witam ostatnio wydłubałem szablon allegro dla klienta, proszę zatem o subiektywne opinie, które jak zawsze są dla mnie niezbędne od fachowców tegoż forum:)
torm Napisano 15 Październik 2013 Napisano 15 Październik 2013 bardzo słaba typografia... ... niefortunne rozmieszczenie tekstu i obiektów (w niektórych miejscach, masz bardzo duże dziury... w innych natomiast robi się klaustrofobicznie) ... kiepski dobór kolorów... (logo masz zieleń + żółć.. skąd więc pomysł na czerwony?... i do tego ten pastelowy róż... kompletnie tam nie pasuje) tekst też masz słabo rozmieszczony... część wyśrodkowałeś.. część dałeś po prostu do lewej... przydałoby się to lepiej rozmieścić... może opis podzielić na kolumnny? w czerwonych boxach też masz strasznie ciasno...
gfxusercom Napisano 22 Październik 2013 Autor Napisano 22 Październik 2013 dzięki TORM za ocenę:) p.s. kilka rzeczy zmieniłem, generalnie firma wybrała sobie ten kolorek (poniżej), dałem innego fonta, co do boxów myślisz by zmniejszyć tekst?
torm Napisano 22 Październik 2013 Napisano 22 Październik 2013 jest trochę lepiej - na pewno pod względem kolorystycznym.. ale nadal masz straszny bałagan w headerze... te cienie pod fontami i logiem - to taki powrót do zeszłej epoki nie wrzucałbym też loga na zdjęcie... powinno być pod tym jednolite tło (w każdym CI masz takie użycie logo jako błędne) generalnie jak chcesz sobie poćwiczyć... to wywal to do kosza pooglądaj jakieś projekty i zrób od nowa
Gość julekpoznan Napisano 23 Grudzień 2013 Napisano 23 Grudzień 2013 Generalnie szablon mi się podoba tylko tam gdzie jest treść - trochę pusto i dużo pustej przestrzeni.
Skorpiono Napisano 29 Sierpień 2014 Napisano 29 Sierpień 2014 takie rzeczy jak kontakty daj nakoncu cechy wyze, i albo to wyjustuj albo daj po prawej jakas fotke aby byla stylizacja ladniejsza
TrojkaT Napisano 17 Listopad 2014 Napisano 17 Listopad 2014 hej szukam kogoś kto zrobi dla mnie szablon na allegro, proszę o info na PM pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi