qcoe Napisano 1 Wrzesień 2004 Napisano 1 Wrzesień 2004 Witam :) Oto mój pierwszy still image. Wiem, że jest wiele rzeczy ktore mozna by było porpawic, chiazby ustawienia renderingu :) Piszczcie jak wam sie podoba i czy moge szukac pracy jako grafik :P Pozdro p.s. to pikczer z aktualnego mojego projektu - > tabemax, ktogo preview jest dostepny na mojej stronie.
ftorek Napisano 1 Wrzesień 2004 Napisano 1 Wrzesień 2004 fajne tylko ze wyglada jak na pustyni - poza tym drzewem po lewej to kompletna pusta
krzysiaczek Napisano 1 Wrzesień 2004 Napisano 1 Wrzesień 2004 No, pustynia to nie miejsce na taki budynek. Poza tym trochę brakuje bajerów, deltali. Render jak render, ale jeżeli to miała być pustynia to oświetlenie trochę takie nie tego. Ogólnie nie jest źle, ale rewelacja to to nie jest. Pozdro!
Eyescream Napisano 1 Wrzesień 2004 Napisano 1 Wrzesień 2004 Moim zdaniem jst nieźle ale trzeba dopracować oświetlenie i koniecznie pomniejsz teksturę asfaltu(teraz jest za bardzo rozciągnięta) bo wygląda to tak jakby te domki miały 1,5 m wysokości...hmm...a jeszcze popraw to drzewko.Jak poprawisz może być całkiem fajnie:)
rdo Napisano 1 Wrzesień 2004 Napisano 1 Wrzesień 2004 pustynia to jak najbardziej odpowiednie miejsce.... w USA na porządku dziennym są takie inwestycje na pustyniach... tyle, że, jak mówili koledzy: za mało "bajerów"
Yamakasi Napisano 1 Wrzesień 2004 Napisano 1 Wrzesień 2004 zgadzam sie z Eyescream wiecej detali !! ;) i popraw swiatlo bo jest strasznie sztuczne
martez Napisano 14 Wrzesień 2004 Napisano 14 Wrzesień 2004 Co do światła, z takiego otoczenia skylight powinien być mocniejszy, miejsca w cieniu są za ciemne.
kuback Napisano 14 Wrzesień 2004 Napisano 14 Wrzesień 2004 witam .... odczuwalny duży nieład i bałagan w tym projekcie. Napewno proporcje nie są dobre. Różne odstępy pomiędzy otworami okiennymi pierwszej i drugiej kondygnacji w różnych sekcjach budynku. Ujęcie , światło , cienie .... coś jest nie tak , ponieważ trudne (wręcz niemożliwe) staje się zrozunienie układu brył z którego składa się budynek.
Rekomendowane odpowiedzi