Napisano 25 Październik 201311 l Cześć! Oto najnowsza produkcja opowiadająca o Otwartej Platformie Komunikacji Wewnętrznej - Erudion. Mile widziane słowa krytyki ;) Wybrane kadry Pozdr Norbert
Napisano 29 Październik 201311 l Świetna stylistyka i bardzo fajnie zanimowane. Niestety momentami kolorystyka jak dla mnie za mocna. Postacie dobre, ale są momenty, że tło zlewa się zresztą. I to jedznie mi lekko przeszkadzało. Ale tego typu styl bardzo lubię.
Napisano 30 Październik 201311 l Autor Świetna stylistyka i bardzo fajnie zanimowane. Niestety momentami kolorystyka jak dla mnie za mocna. Postacie dobre, ale są momenty, że tło zlewa się zresztą. I to jedznie mi lekko przeszkadzało. Ale tego typu styl bardzo lubię. Dzięki :) w których momentach najbardziej się zlewało? Te na początku?
Napisano 31 Październik 201311 l fajne, miejscami bardzo fajne, ale czy projektowaniu maczał palce Jan Kallwejt? bo to jego bardzo rozpoznawalny styl.
Napisano 31 Październik 201311 l Autor fajne, miejscami bardzo fajne, ale czy projektowaniu maczał palce Jan Kallwejt? bo to jego bardzo rozpoznawalny styl. z tego co wiem, to nie ;]