Napisano 30 Październik 201311 l Wizualizacje wykonane dla apartamentowców POWSTAŃCÓW WARSZAWY 18 firmy AKPLAN. Wizualizacje 3d przedstawiają ogólny zarys budynku. Więcej podobnych prac znajdziesz na stronie http://www.rooven.pl
Napisano 31 Październik 201311 l Bardzo fajnie wygląda, profesjonalnie. Szkoda tylko, że takie małe obrazki. Pozdrawiam
Napisano 1 Listopad 201311 l Dokładnie, fajnie jakbyś w wyższej rozdzielczości wrzucił. Mi się bardzo podoba, po części dlatego, że jak Bozia pozwoli to będę miał okazję dołożyć swoją cegiełkę przy budowie tego budynku :-) Ale jeżeli miałbym się tak na siłę czepiać, to bym w trzecim obrazku po lewej stornie troszeczkę kontrast zwiększył, bo od tego zachodu słońca to się trochę dla mnie za bardzo "zamglone" wydaje.
Napisano 5 Styczeń 201411 l Bardzo dobra praca. Zarówno oświetlenie, model jak i cały klimat. Cieszę się że brzozy które robiłem dla Viz-people ludzie używają w swoich pracach. A co do wizek jeszcze - bardzo dobrze zrobiona niska roślinność ( trawa i przycięte krzaczki), wyglądają naturalnie. Pozdrawiam