rooven Napisano 30 Październik 2013 Napisano 30 Październik 2013 Wizualizacje wykonane dla apartamentowców POWSTAŃCÓW WARSZAWY 18 firmy AKPLAN. Wizualizacje 3d przedstawiają ogólny zarys budynku. Więcej podobnych prac znajdziesz na stronie http://www.rooven.pl
rdawlud Napisano 31 Październik 2013 Napisano 31 Październik 2013 Bardzo fajnie wygląda, profesjonalnie. Szkoda tylko, że takie małe obrazki. Pozdrawiam
gnacik Napisano 1 Listopad 2013 Napisano 1 Listopad 2013 Dokładnie, fajnie jakbyś w wyższej rozdzielczości wrzucił. Mi się bardzo podoba, po części dlatego, że jak Bozia pozwoli to będę miał okazję dołożyć swoją cegiełkę przy budowie tego budynku :-) Ale jeżeli miałbym się tak na siłę czepiać, to bym w trzecim obrazku po lewej stornie troszeczkę kontrast zwiększył, bo od tego zachodu słońca to się trochę dla mnie za bardzo "zamglone" wydaje.
Hris Napisano 5 Styczeń 2014 Napisano 5 Styczeń 2014 Bardzo dobra praca. Zarówno oświetlenie, model jak i cały klimat. Cieszę się że brzozy które robiłem dla Viz-people ludzie używają w swoich pracach. A co do wizek jeszcze - bardzo dobrze zrobiona niska roślinność ( trawa i przycięte krzaczki), wyglądają naturalnie. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi