Posted October 30, 201311 yr Wizualizacje wykonane dla apartamentowców POWSTAŃCÓW WARSZAWY 18 firmy AKPLAN. Wizualizacje 3d przedstawiają ogólny zarys budynku. Więcej podobnych prac znajdziesz na stronie http://www.rooven.pl
October 31, 201311 yr Bardzo fajnie wygląda, profesjonalnie. Szkoda tylko, że takie małe obrazki. Pozdrawiam
November 1, 201311 yr Dokładnie, fajnie jakbyś w wyższej rozdzielczości wrzucił. Mi się bardzo podoba, po części dlatego, że jak Bozia pozwoli to będę miał okazję dołożyć swoją cegiełkę przy budowie tego budynku :-) Ale jeżeli miałbym się tak na siłę czepiać, to bym w trzecim obrazku po lewej stornie troszeczkę kontrast zwiększył, bo od tego zachodu słońca to się trochę dla mnie za bardzo "zamglone" wydaje.
January 5, 201411 yr Bardzo dobra praca. Zarówno oświetlenie, model jak i cały klimat. Cieszę się że brzozy które robiłem dla Viz-people ludzie używają w swoich pracach. A co do wizek jeszcze - bardzo dobrze zrobiona niska roślinność ( trawa i przycięte krzaczki), wyglądają naturalnie. Pozdrawiam