Napisano 5 Listopad 201311 l Witam, Podpowiedzcie proszę, mam GT440 - cienka, GTX460, GTX550Ti i GTX560(z jakiegoś powodu sterowniki się wciąż wywalają - odpuszczam) Pozostają mi dwie godne uwagi - oczywiście są lepsze ale tymi dysponuję i dlatego potrzebuję podpowiedzi od doświadczonych użytkowników. Która z tych kart będzie lepsza ? GTX550Ti Overclocked, jeśli chodzi o działanie baaardzo dobrze i płynnie nawet dość złożone sceny - CUDA 196 GTX460OC fabrycznie podkręcona, zachęca mnie te ponad 330 CUDAków co w Cinemie się przydaje. Która ? Dla porządku dodam, że używam AE, PS, C4D, RF paru mniejszych
Napisano 18 Czerwiec 201410 l Witam, Sorry, ze odkopuje stary temat, ale mam zamiar zakupić WS HP XW8600 i chciałbym wiedzieć, czy będę mógł używać karty graficznej GTX 260 lub GTX 285? Czy muszę mieć jednak inna dedykowana? Z góry dziękuje, za wszelką pomoc, pozdrawiam.
Napisano 3 Wrzesień 201410 l Autor No raczej bez problemu a dlaczego miała by nie działać ?? Przecież to karta jak wszystkie, PCI-e x16