Napisano 7 Listopad 201311 l Słyszał ktoś jakieś opinie na temat książki podanej w tytule? Doslownie nigdzie nie mogę znaleźć jakiejkolwiek opinii na ten temat.
Napisano 7 Listopad 201311 l Może napisz czego po książce oczekujesz, będzie łatwiej odpowiedzieć. Tutaj masz spis treści: http://www.ksiegarnia-techniczna.com.pl/modules.php?name=Sklep&plik=lista&nazwa=opis&nr_katal=9788301166694&hthost=1&store_id=2 Na pewno nie odnosi się ona do konkretnego programu, zahacza o wiele tematów dotyczących animacji - jednak tylko od strony technicznej. Nie mówię, że to źle - ale nie wiem czego szukasz w tej książce. Moim zdaniem pozycja ciekawa, jednak dla mnie nie do przełknięcia do poduszki - raczej jako zbiór zagadnień dotyczących konkretnej rzeczy. Potrzebuję informacji, opisu bardziej technicznego - jak najbardziej. Najlepiej przejść się do jakiegoś Empiku i przejrzeć. Jeśli nie ma na stanie - można zamówić, nie oznacza to że musisz ją od razu kupić.
Napisano 8 Listopad 201311 l Słyszał ktoś jakieś opinie na temat książki podanej w tytule? Doslownie nigdzie nie mogę znaleźć jakiejkolwiek opinii na ten temat. To jest tłumaczenie bardzo znanej pozycji angielskiej, więc opinie o oryginale będą się pewnie w większości stosować do polskiego wydania wydania. Sam nie wierzę, że to mówię, ale odradzam czytanie polskiego tłumaczenia. Cała gałąź wiedzy CG powstała w języku angielskim, więc tłumaczenie jej na polski jest zadaniem karkołomnym. Widać to już po polskim spisie treści. To książka dla programistów zajmujących się grafiką komputerową albo ludzi z ambicjami patrzenia na grafikę od podszewki. Nie jest jednak zbyt głęboka. Prawie każde zagadnienie można by opisać dokładniej. Ma po prostu za szerokie spektrum tematów.
Napisano 9 Listopad 201311 l Autor Dowiedziałem się, iż lepszym zakupem będzie Animacja - Wells Paul oraz Storyboard. Ruch w Sztuce filmowej jeśli chodzi o animację 2d i 3d