Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

witam na tych rys przedstawiam taki mały mechanizm ale niewiem jak kości powkładać żeby sie to przekształcało w taki sposób jak na rys 2

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

te obrazki nie przedstawiają praktycznie niczego...

Napisano

niech zapisze to funkcją, piktrogramem, czymkolwiek, tylko nie słowami! błagam, przeklinam cię, nie, nie nie i jeszcze raz nie wyrażaj swych myśli w zdaniach... Gdyż jest to metoda przeznaczona dla wybranych, którzy potrafią się nimi posługiwać.

Napisano

awięc tak chodzi mi oto aby ten mechanizm działał jak podnośnik pneumatyczny z koparki czy tam z czegoś (przedstawiłem na rys)

Być może jest to niewyraźne i ciężko do zrozumienia o co mi chodziło ale to był tylko rysunek roboczy

Napisano

mi jakos te rysunki pokazaly wszystko i pytanie tez zrozumialem jednak z koscimi mialem malo do czynienia (tylko uzywalem ich do postaci) wiec tu Ci nie pomoge, choc poszukam w tutkach odp.;

Napisano

Mam opracowany mechanizm opuszczania klapy na silowniku hydraulicznym - chyba podobna zasada. Daj maila to podesle jesli chcesz. Obejrzysz i moze pomoze.... Troche sie nad tym biedzilem - w koncu to IK... Wyszedlem od tutka o animowaniu ramienia robota w IK.

Napisano
niech zapisze to funkcją, piktrogramem, czymkolwiek, tylko nie słowami! błagam, przeklinam cię, nie, nie nie i jeszcze raz nie wyrażaj swych myśli w zdaniach... Gdyż jest to metoda przeznaczona dla wybranych, którzy potrafią się nimi posługiwać.

Czego nie zrozumiałeś z pierwszego posta ?

Napisano
Mam opracowany mechanizm opuszczania klapy na silowniku hydraulicznym - chyba podobna zasada. Daj maila to podesle jesli chcesz. Obejrzysz i moze pomoze.... Troche sie nad tym biedzilem - w koncu to IK... Wyszedlem od tutka o animowaniu ramienia robota w IK.

[email protected]

[email protected]

zchęcią zobacze