Napisano 2 Wrzesień 200420 l witam na tych rys przedstawiam taki mały mechanizm ale niewiem jak kości powkładać żeby sie to przekształcało w taki sposób jak na rys 2
Napisano 3 Wrzesień 200420 l niech zapisze to funkcją, piktrogramem, czymkolwiek, tylko nie słowami! błagam, przeklinam cię, nie, nie nie i jeszcze raz nie wyrażaj swych myśli w zdaniach... Gdyż jest to metoda przeznaczona dla wybranych, którzy potrafią się nimi posługiwać.
Napisano 3 Wrzesień 200420 l awięc tak chodzi mi oto aby ten mechanizm działał jak podnośnik pneumatyczny z koparki czy tam z czegoś (przedstawiłem na rys) Być może jest to niewyraźne i ciężko do zrozumienia o co mi chodziło ale to był tylko rysunek roboczy
Napisano 3 Wrzesień 200420 l mi jakos te rysunki pokazaly wszystko i pytanie tez zrozumialem jednak z koscimi mialem malo do czynienia (tylko uzywalem ich do postaci) wiec tu Ci nie pomoge, choc poszukam w tutkach odp.;
Napisano 3 Wrzesień 200420 l Mam opracowany mechanizm opuszczania klapy na silowniku hydraulicznym - chyba podobna zasada. Daj maila to podesle jesli chcesz. Obejrzysz i moze pomoze.... Troche sie nad tym biedzilem - w koncu to IK... Wyszedlem od tutka o animowaniu ramienia robota w IK.
Napisano 4 Wrzesień 200420 l niech zapisze to funkcją, piktrogramem, czymkolwiek, tylko nie słowami! błagam, przeklinam cię, nie, nie nie i jeszcze raz nie wyrażaj swych myśli w zdaniach... Gdyż jest to metoda przeznaczona dla wybranych, którzy potrafią się nimi posługiwać. Czego nie zrozumiałeś z pierwszego posta ?
Napisano 4 Wrzesień 200420 l Mam opracowany mechanizm opuszczania klapy na silowniku hydraulicznym - chyba podobna zasada. Daj maila to podesle jesli chcesz. Obejrzysz i moze pomoze.... Troche sie nad tym biedzilem - w koncu to IK... Wyszedlem od tutka o animowaniu ramienia robota w IK. [email protected] [email protected] zchęcią zobacze