Napisano 23 Listopad 201311 l Witam :) to mój 2 temat na tym cudownym forum ;) dopiero zaczynam moją przygodę z grafiką, więc na tą chwile mam dopiero 2 prace i to w nie najlepszym stanie ;P Mam głęboką nadzieję że usłyszę tu wiele cennych rad i uwag :) To moja 1 praca która już została umieszczona na forum: [ATTACH=CONFIG]92197[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]92198[/ATTACH] a teraz moja 2, dzisiejsza praca;) : [ATTACH=CONFIG]92199[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]92200[/ATTACH] Dopiero zaczynam, więc bardzo potrzebuje Waszej pomocy. Jeśli ktoś, byłby na tyle miły by powiedział mi jak powinienem robić:uszy,usta,włosy i pewnie wiele innych rzeczy o których teraz nie pamiętam, to byłbym strasznie wdzięczny :) PS. jak zaktualizować miniaturkę do tematu? Edytowane 24 Listopad 201311 l przez Vega
Napisano 24 Listopad 201311 l Jeśli chodzi o miniaturkę, to kliknij Edytuj post->zaawansowana edycja i jak przewiniesz stronę w dół, to masz zarządzanie załącznikami. Jeśli chodzi o modelowanie... sam niedawno zacząłem się uczyć robić głowy w zBrushu i bardzo mi pomogło obejrzenie tutoriala o RYSOWANIU twarzy. W necie jest ich mnóstwo. Dzięki temu wiedziałem jakie proporcje ma głowa i co gdzie powinno być.
Napisano 24 Listopad 201311 l Autor Dzięki, na pewno skorzystam z tych tutoriali:) Wracając do tej miniaturki... gdy już wyskoczy mi to okno z zdjęciami które wrzucam, to gdzie jest jakaś opcja by wybrać miniaturkę ?
Napisano 24 Listopad 201311 l Wracając do tej miniaturki... gdy już wyskoczy mi to okno z zdjęciami które wrzucam, to gdzie jest jakaś opcja by wybrać miniaturkę ? Jako załącznik najlepiej wrzuć 1 zdjęcie, automatycznie to stanie się miniaturką. Następnie wszystkie wrzuć na imageshack lub innych hosting grafiki. Tam dostaniesz link bezpośredni do zdjęcia i wklej do posta. Nad polem do pisania masz "Insert image" lub wstaw kod między znaczkami [/img].