hrynyma Napisano 3 Grudzień 2013 Napisano 3 Grudzień 2013 Witam, moja praca będzie opierać się na dizajnie lat 40 amerykańskich kryminałów z super futurystycznymi technologiami i pewnymi cechami bohaterów. 2 postacie, detektyw i piękna nieznajoma w czerwonej sukni. Chciałbym uzyskać w pracy klimat tamtejszych filmów przetworzony na nowoczesny i sci-fi styl. Poniżej referencje. [ATTACH=CONFIG]92335[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]92336[/ATTACH] Nad miejscem akcji jeszcze się zastanawiam, ale prawdopodobnie to będzie coś na kształt pustej uliczki w półmroku z ładnym światłem. Postaram się tej pracy nadać niepowtarzalny klimat zaskoczenia, romantyzmu, pościgu ......... Mam nadzieję że dobrnę do końca.:)
jaras Napisano 3 Grudzień 2013 Napisano 3 Grudzień 2013 noooo - pieknie to opisałes, mam nadzieje ze uda sie przelać w 3d ;)
hrynyma Napisano 7 Grudzień 2013 Autor Napisano 7 Grudzień 2013 (edytowane) Witam ponownie, to jest szkic (głowy)postaci kobiety w czerwonej sukni, który dziś wydłubałem i (szybko wygładziłem) dla konceptu. Ciągle szukam klimatu i tego czegoś w postaciach. Jutro powinienem umieści szkic całego planu i kadr, oraz koncept głowy głównego bohatera. Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych i uczestników. [/img] [/img] P.S.Czasu mało na to wszystko a człowiek by chciał tak dożo zrobić,zapieprz w pracy przed świętami.:) Edytowane 7 Grudzień 2013 przez hrynyma
Ernest Koska Napisano 7 Grudzień 2013 Napisano 7 Grudzień 2013 Jak dla mnie zdecydowanie najciekawszy wątek w tej bitwie. Trzymam kciuka. Pozdrawiam
hrynyma Napisano 9 Grudzień 2013 Autor Napisano 9 Grudzień 2013 Witam, dzisiaj tylko szybki zarys głowy głównego bohatera. Szukałem charakteru i odpowiednich do mojego projektu rys twarzy i te mi najbardziej odpowiadały :) Postać będzie mocno przetworzona, a inspiracja są proporcje twarzy aktora Benedict Cumberbatch. [/img] Jutro umieszcze concept art mojej sceny. Pozdrawiam
hrynyma Napisano 12 Grudzień 2013 Autor Napisano 12 Grudzień 2013 (edytowane) Witam, dzisiaj niestety malutki update postaci dla podtrzymania wątku. Ciągle mi brak sił i czasu na zrobienie konceptu sceny, po pracy padam na pysk. Ale zmuszę się i zrobię. Postać jeszcze bardziej przestylizuję w miarę jak załapie klimat całości. Pozdrawiam M. Edytowane 12 Grudzień 2013 przez hrynyma
hrynyma Napisano 7 Luty 2014 Autor Napisano 7 Luty 2014 Witam wszystkich. Z przykrością muszę zakończyć udział w bitwie ze względu na brak czasu, może wygram następnym razem :) Pozdrawiam kibiców, a uczestnikom życzę powodzenia.
Rekomendowane odpowiedzi