Napisano 3 Grudzień 201311 l Witam, moja praca będzie opierać się na dizajnie lat 40 amerykańskich kryminałów z super futurystycznymi technologiami i pewnymi cechami bohaterów. 2 postacie, detektyw i piękna nieznajoma w czerwonej sukni. Chciałbym uzyskać w pracy klimat tamtejszych filmów przetworzony na nowoczesny i sci-fi styl. Poniżej referencje. [ATTACH=CONFIG]92335[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]92336[/ATTACH] Nad miejscem akcji jeszcze się zastanawiam, ale prawdopodobnie to będzie coś na kształt pustej uliczki w półmroku z ładnym światłem. Postaram się tej pracy nadać niepowtarzalny klimat zaskoczenia, romantyzmu, pościgu ......... Mam nadzieję że dobrnę do końca.:)
Napisano 7 Grudzień 201311 l Autor Witam ponownie, to jest szkic (głowy)postaci kobiety w czerwonej sukni, który dziś wydłubałem i (szybko wygładziłem) dla konceptu. Ciągle szukam klimatu i tego czegoś w postaciach. Jutro powinienem umieści szkic całego planu i kadr, oraz koncept głowy głównego bohatera. Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych i uczestników. [/img] [/img] P.S.Czasu mało na to wszystko a człowiek by chciał tak dożo zrobić,zapieprz w pracy przed świętami.:) Edytowane 7 Grudzień 201311 l przez hrynyma
Napisano 7 Grudzień 201311 l Jak dla mnie zdecydowanie najciekawszy wątek w tej bitwie. Trzymam kciuka. Pozdrawiam
Napisano 9 Grudzień 201311 l Autor Witam, dzisiaj tylko szybki zarys głowy głównego bohatera. Szukałem charakteru i odpowiednich do mojego projektu rys twarzy i te mi najbardziej odpowiadały :) Postać będzie mocno przetworzona, a inspiracja są proporcje twarzy aktora Benedict Cumberbatch. [/img] Jutro umieszcze concept art mojej sceny. Pozdrawiam
Napisano 12 Grudzień 201311 l Autor Witam, dzisiaj niestety malutki update postaci dla podtrzymania wątku. Ciągle mi brak sił i czasu na zrobienie konceptu sceny, po pracy padam na pysk. Ale zmuszę się i zrobię. Postać jeszcze bardziej przestylizuję w miarę jak załapie klimat całości. Pozdrawiam M. Edytowane 12 Grudzień 201311 l przez hrynyma
Napisano 7 Luty 201411 l Autor Witam wszystkich. Z przykrością muszę zakończyć udział w bitwie ze względu na brak czasu, może wygram następnym razem :) Pozdrawiam kibiców, a uczestnikom życzę powodzenia.