jamnique Napisano 5 Grudzień 2013 Napisano 5 Grudzień 2013 Detektyw przyszłości jest miszczem w śledzeniu ludzi (i androidów)... na fejsie i twitterze i jest adminem na 4chanie. Laski na to lecą. Jesteś brana pod uwagę jako klientka, nie sp... tego. W mrocznej przyszłości kiedy wszyscy postują o sobie prawie wszystko z własnej woli, a drugie tyle mimo woli, detektyw nie musi wstawać z fotela. Zwłaszcza że jego cele też rzadko wstają z fotela, no chyba żeby otworzyć robo-dostawcy pizzy. 1 koncept: Pozdrawiam ;]
plasti Napisano 6 Grudzień 2013 Napisano 6 Grudzień 2013 ja nie wiem co na to adek, ale dla mnie to kopia fatso detektywa od Kengi'ego
jamnique Napisano 6 Grudzień 2013 Autor Napisano 6 Grudzień 2013 ja nie wiem co na to adek, ale dla mnie to kopia fatso detektywa od Kengi'ego Hmm nie widziałem fatso detektywa Kengi'ego, ale z tego co teraz widzę to jedyny wspólny element to to że i u mnie i u niego jest grubas przed kompem. Z grubasa mogę spokojnie zrezygnować, bo tu chodzi raczej o to że detektyw przyszłości nie ma za dużo pracy ze śledzeniem ludzi - siedzą na tyłkach i piszą o wszystkim co robią na fejsie. Powiedzmy że u mnie będzie koleś typu Napoleon Dynamite, znudzony tym że gapi się całymi dniami na grubasów gapiących się w monitor. Jeśli uważacie że to nadal za podobna historyjka to poproszę o zamknięcie wątku i pozwolenie na otwarcie innego. Pozdr ;-)
STRZYG Napisano 6 Grudzień 2013 Napisano 6 Grudzień 2013 Nie! Dawaj grubasa. Tylko żeby praca miała impet musi to być dokładnie ten grubas z obrazka (nolife informatyk, Władca Gór w WOWie) :)
jamnique Napisano 6 Grudzień 2013 Autor Napisano 6 Grudzień 2013 Nie! Dawaj grubasa. Tylko żeby praca miała impet musi to być dokładnie ten grubas z obrazka (nolife informatyk, Władca Gór w WOWie) :) Obawiam się że i tak nic co zrobię nie przebije impetu wersji 01.
STRZYG Napisano 6 Grudzień 2013 Napisano 6 Grudzień 2013 ..a taka perełka się zapowiadała, drop shadowa dodać pod lupo-binokle i już by było 3D. No trudno :( Thug Life
jamnique Napisano 6 Grudzień 2013 Autor Napisano 6 Grudzień 2013 Spoko, ja się nie poddaję. I tak muszę to wszystko jeszcze zmapować na sferę żeby przeszło jako 3D.
KLICEK Napisano 6 Grudzień 2013 Napisano 6 Grudzień 2013 gdzies w regulamienie jest napisane ze ktos nie moze robic dokladnie tego samego pomyslu co inny uczestnik? mi sie wydawalo ze bitwa jest po to zeby tez uzytkownicy miedzy soba konkurowali ;) ale w sumie moge sie mylic
Rekomendowane odpowiedzi