Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Detektyw przyszłości jest miszczem w śledzeniu ludzi (i androidów)... na fejsie i twitterze i jest adminem na 4chanie. Laski na to lecą. Jesteś brana pod uwagę jako klientka, nie sp... tego.

W mrocznej przyszłości kiedy wszyscy postują o sobie prawie wszystko z własnej woli, a drugie tyle mimo woli, detektyw nie musi wstawać z fotela. Zwłaszcza że jego cele też rzadko wstają z fotela, no chyba żeby otworzyć robo-dostawcy pizzy.

1 koncept:

Blade_Sitter_v01.jpg

Pozdrawiam ;]

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ja nie wiem co na to adek, ale dla mnie to kopia fatso detektywa od Kengi'ego

Napisano
  • Autor
ja nie wiem co na to adek, ale dla mnie to kopia fatso detektywa od Kengi'ego

Hmm nie widziałem fatso detektywa Kengi'ego, ale z tego co teraz widzę to jedyny wspólny element to to że i u mnie i u niego jest grubas przed kompem. Z grubasa mogę spokojnie zrezygnować, bo tu chodzi raczej o to że detektyw przyszłości nie ma za dużo pracy ze śledzeniem ludzi - siedzą na tyłkach i piszą o wszystkim co robią na fejsie.

Powiedzmy że u mnie będzie koleś typu Napoleon Dynamite, znudzony tym że gapi się całymi dniami na grubasów gapiących się w monitor.

454041_1268788380041.78res_356_367.jpg

Jeśli uważacie że to nadal za podobna historyjka to poproszę o zamknięcie wątku i pozwolenie na otwarcie innego.

Pozdr ;-)

Napisano

Nie!

Dawaj grubasa.

Tylko żeby praca miała impet musi to być dokładnie ten grubas z obrazka (nolife informatyk, Władca Gór w WOWie)

:)

Napisano
  • Autor
Nie!

Dawaj grubasa.

Tylko żeby praca miała impet musi to być dokładnie ten grubas z obrazka (nolife informatyk, Władca Gór w WOWie)

:)

Obawiam się że i tak nic co zrobię nie przebije impetu wersji 01.

Napisano

..a taka perełka się zapowiadała, drop shadowa dodać pod lupo-binokle i już by było 3D.

No trudno :(

Thug Life

Napisano
  • Autor

Spoko, ja się nie poddaję. I tak muszę to wszystko jeszcze zmapować na sferę żeby przeszło jako 3D.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności