BartLight Napisano 8 Grudzień 2013 Napisano 8 Grudzień 2013 (edytowane) FINAŁOWA wersja. Pani detektyw na tropie seryjnego mordercy.Rzadko uczeszczany korytarz statku kosmicznego. Detektyw skrada sie przy czaso-przestrzennych wrotach. uture Detective Witam wszystkich, przedstawiam swoje pomysły, idee, kilka szybkich szkiców. Skłaniam się do wykonania pani detektyw we wnatrz futurystycznego statku kosmicznego , badz detektywa-muchy który potrafi latać a w jego płaszczu mieści się nowoczesna technologia która wykorzystuje przy rozpoznaniu i tropieniu. A moze niedługo przyjdzie mi na mysl cos wiecej, jak na ten moment mam to co mam i jestem zadowolony i cieszę sie że biore udział w tym konkursie :D Wszystkim zycze ciekawych projektów! W płaszczu: Portretowo: Z peryskopem : detektyw Mucha : Z dronami : I mój faworyt, kobieta detektyw na statku : Edytowane 28 Luty 2014 przez BartLight Bo zupa była za słona ;)
miriam Napisano 10 Grudzień 2013 Napisano 10 Grudzień 2013 Brzmi nieźle, ciekaw jestem jak sie to dalej rozwinie. Powodzenia, //pozdr.
BartLight Napisano 27 Grudzień 2013 Autor Napisano 27 Grudzień 2013 Pani detektyw na tropie seryjnego mordercy.Rzadko uczeszczany korytarz statku kosmicznego. Detektyw skrada sie przy czaso-przestrzennych wrotach.(kolejne wrzuty pojawia sie niedługo, mysle nad wydobyciem postaci a zarazem ustawieniu w ciemnym pomieszczeniu...)
BartLight Napisano 24 Styczeń 2014 Autor Napisano 24 Styczeń 2014 Rozwinięcie obrazu, wiecej informacji. Zastanawiam sie czy nie zrobic wiekszego kadru, jak myslicie ?
BartLight Napisano 8 Luty 2014 Autor Napisano 8 Luty 2014 Kolejne informacje o obrazie, pomysłów co niemiara, jeszcze sporo rzeczy moge pozmieniac także zapraszam serdecznie :) Ps sugestie mile widziane
BartLight Napisano 9 Luty 2014 Autor Napisano 9 Luty 2014 Ok, prawie 900 osób ogladało moja prace i cisza ;) Kolejny update, zmieniłem cycki, broń, portal, oswietlenie ..
adek Napisano 9 Luty 2014 Napisano 9 Luty 2014 Gratulujemy nominacji. Praca weźmie udział w kolejnej części konkursu. Do dnia 28 lutego 2014 roku (28 lutego, 23:59:59) można kontynuować pracę nad nią.
BartLight Napisano 28 Luty 2014 Autor Napisano 28 Luty 2014 (edytowane) FINAŁOWA WERSJA. Adres do pracki na dropbox : https://www.dropbox.com/s/28j8j18378j8eqg/Future_Det_KONIEC.jpg I pomniejszony plik : Edytowane 28 Luty 2014 przez BartLight
adek Napisano 28 Luty 2014 Napisano 28 Luty 2014 Wszystko gra. Miniatura nie jest konieczna. Aby była widoczna należy przeedytować pierwszy post. Ale finalna praca jest.
BartLight Napisano 28 Luty 2014 Autor Napisano 28 Luty 2014 Super, bardzo dziękuje za pomoc, własnie miałem napisać do Ciebie . Postaram się wrzucic miniaturke tam gdzie jej miejsce .
Rekomendowane odpowiedzi