Napisano 8 Grudzień 201311 l FINAŁOWA wersja. Pani detektyw na tropie seryjnego mordercy.Rzadko uczeszczany korytarz statku kosmicznego. Detektyw skrada sie przy czaso-przestrzennych wrotach. uture Detective Witam wszystkich, przedstawiam swoje pomysły, idee, kilka szybkich szkiców. Skłaniam się do wykonania pani detektyw we wnatrz futurystycznego statku kosmicznego , badz detektywa-muchy który potrafi latać a w jego płaszczu mieści się nowoczesna technologia która wykorzystuje przy rozpoznaniu i tropieniu. A moze niedługo przyjdzie mi na mysl cos wiecej, jak na ten moment mam to co mam i jestem zadowolony i cieszę sie że biore udział w tym konkursie :D Wszystkim zycze ciekawych projektów! W płaszczu: Portretowo: Z peryskopem : detektyw Mucha : Z dronami : I mój faworyt, kobieta detektyw na statku : Edytowane 28 Luty 201411 l przez BartLight Bo zupa była za słona ;)
Napisano 10 Grudzień 201311 l Brzmi nieźle, ciekaw jestem jak sie to dalej rozwinie. Powodzenia, //pozdr.
Napisano 27 Grudzień 201311 l Autor Pani detektyw na tropie seryjnego mordercy.Rzadko uczeszczany korytarz statku kosmicznego. Detektyw skrada sie przy czaso-przestrzennych wrotach.(kolejne wrzuty pojawia sie niedługo, mysle nad wydobyciem postaci a zarazem ustawieniu w ciemnym pomieszczeniu...)
Napisano 24 Styczeń 201411 l Autor Rozwinięcie obrazu, wiecej informacji. Zastanawiam sie czy nie zrobic wiekszego kadru, jak myslicie ?
Napisano 8 Luty 201411 l Autor Kolejne informacje o obrazie, pomysłów co niemiara, jeszcze sporo rzeczy moge pozmieniac także zapraszam serdecznie :) Ps sugestie mile widziane
Napisano 9 Luty 201411 l Autor Ok, prawie 900 osób ogladało moja prace i cisza ;) Kolejny update, zmieniłem cycki, broń, portal, oswietlenie ..
Napisano 9 Luty 201411 l Gratulujemy nominacji. Praca weźmie udział w kolejnej części konkursu. Do dnia 28 lutego 2014 roku (28 lutego, 23:59:59) można kontynuować pracę nad nią.
Napisano 28 Luty 201411 l Autor FINAŁOWA WERSJA. Adres do pracki na dropbox : https://www.dropbox.com/s/28j8j18378j8eqg/Future_Det_KONIEC.jpg I pomniejszony plik : Edytowane 28 Luty 201411 l przez BartLight
Napisano 28 Luty 201411 l Wszystko gra. Miniatura nie jest konieczna. Aby była widoczna należy przeedytować pierwszy post. Ale finalna praca jest.
Napisano 28 Luty 201411 l Autor Super, bardzo dziękuje za pomoc, własnie miałem napisać do Ciebie . Postaram się wrzucic miniaturke tam gdzie jej miejsce .