Napisano 4 Wrzesień 200420 l Mam pytanie....czy on wyglada jak banan i czy lepiej uzyc material taki jak jest czy zwykly?...czyli kreskowkowy czy zwykly.
Napisano 4 Wrzesień 200420 l troche wyglada jak banan nawet wiecej niz troche :) ale chyba przydal by sie jeszcze 1 przedzialek na jego bananowym ciele tak zeby bylo widac kancik. Nie pytaj sie jak bedzie lepiej poprostu przetestuj i sprawdz jak Ci sie podoba. Jak bedziesz mial watpliwosci to dopiero wrzuc na forum , ale prawdopodnie nic Ci to nie pomoze bo tyle bedzie wizji bana ilu userow na forum ... Ale jeszcze 1 dorzuc mu jakis cien na boku albo co bo wyglada strasznie plasko
Napisano 4 Wrzesień 200420 l aby w pełni wykorzystać możliwości 3d studio powiniennes umieć pracować w środowisku Windows... ;)
Napisano 5 Wrzesień 200420 l hehe, śmieszny..wygląda jak namalowany w paincie :) ma swój charakter, nadaj mu trochę przestrzeni tak jak radzi Klicek. Ja bym został przy materiale kreskówkowym. Pozdro
Napisano 5 Wrzesień 200420 l no i opusc go troche nizej bo wyglada jak by lewitowal w powietrzu (po cieniu to widac) i zrob ten kant o ktorym pisze KLICEK noizz: a komu potrzebne wszystkie mozliwosci maxa??? no i nastepnym razem wyedytuj post a nie dajesz 2 pod soba i kazdy po jednej linijce textu jckob: lubie ink'n'paint: mam nadzieje ze w takim klimacie zrobisz cala scenke, bo fajnie by to wygladalo, pozdrawiam
Napisano 2 Lipiec 200519 l Wyglada jak banan, ale brakuje mu lekkiego cieni na ciele żeby uwydatnić to 3d ( tak jak było w grze XIII )
Napisano 4 Lipiec 200519 l a nie bo banan wyglada inaczej....:) niek nie zauwazyl :| widac bananow sie nie jje :D. otoz, bana nie ma kozonka jak jablko, gruszka itp, tylko skorka laczy sie z ogonkiem i jest takiego samego koloru jak skorka albo troche zzielonialy :P. Teraz to wyglada jak batat ;)
Napisano 4 Lipiec 200519 l Nieźle, ale Klicek miał rację, spróbuj go pofałdować żeby cień padał bardziej przestrzennie ;-) DonVito -> The best, zapiszę to w mojej złotej księdze :D Pozdrawiam
Napisano 7 Lipiec 200519 l co wy chcecie ... banan jak marzenie :D jeszcze tylko bułke zrób i bedziesz II Małysz hihi